Volkswagen

Keurmerk Private Lease voor Volkswagen Leasing

Volkswagen Leasing heeft als één van de eerste leasemaatschappijen van Nederland het Keurmerk Private Lease ontvangen. Dit door de Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen (VNA) in het leven geroepen keurmerk is belangrijk voor consumenten die gebruik maken van de mogelijkheid van Private Lease. Het Keurmerk bevestigt dat het complete dienstenpakket van Volkswagen Leasing borg staat voor zorgeloos rijplezier zonder verrassingen.

Het leasen door particulieren, kortweg Private Lease, wordt steeds populairder. Dat zit hem vooral in het feit dat er geen eenmalige (grote) investering nodig is: voor een vast bedrag per maand is het mogelijk om een nieuwe auto te rijden. Door de toenemende populariteit melden zich steeds meer aanbieders op de Private Lease markt die vaak verschillende voorwaarden en regels hanteren. Het Keurmerk Private Lease, dat er in samenwerking met onder meer de Consumentenbond is gekomen, zorgt voor eenheid. Deze kwaliteitsnorm biedt de consument zekerheden die kort zijn samen te vatten: veilig, verantwoord en vertrouwd.

Voorop met het Volkswagen Abonnement

Volkswagen Leasing, heeft als één van de eerste leasemaatschappijen het Keurmerk Private Lease ontvangen. De onderneming voldoet daarmee aan strenge eisen. Zo ligt de focus op bescherming van de consument en zijn de leasevoorwaarden helder geformuleerd. Het Private Lease pakket van Volkswagen wordt aangeboden onder de naam Volkswagen Abonnement. Het Volkswagen Abonnement is volledig en uitgebreid. Het maakt het mogelijk om voor een vast maandbedrag zorgeloos en zonder verrassingen te rijden: er zijn geen onverwachte onderhouds- of reparatiekosten.

Volkswagen Abonnement: topproducten en perfecte dienstverlening

Het Volkswagen Abonnement combineert dienstverlening volgens het Keurmerk Private Lease met auto’s van hoge kwaliteit. Mede door deze combinatie is de Volkswagen up! uitgegroeid tot de populairste Private Leaseauto van Nederland. Uiteraard zijn ook andere Volkswagen-modellen met het Volkswagen Abonnement beschikbaar zoals de Polo en de Golf maar ook de elektrisch aangedreven e-up! en e-Golf.

One thought on “Keurmerk Private Lease voor Volkswagen Leasing

Geef een antwoord