Volkswagen

Volkswagen Group wordt wereldwijd toonaangevende aanbieder van duurzame mobiliteit

De Volkswagen Group legt de fundering voor blijvend succes in de mobiliteitswereld van morgen en haar evolutie naar een rol als wereldwijd toonaangevend aanbieder van duurzame mobiliteit.

Om deze doelstellingen te realiseren, heeft de Raad van Bestuur – met goedkeuring van de Raad van Toezicht – het toekomstgerichte programma ‘TOGETHER -Strategy 2025’ gelanceerd. Daarmee heeft de onderneming tevens groen licht gegeven voor het grootste veranderingsproces uit de historie van de Volkswagen Group. De nieuwe strategie van de Group voorziet in een serie verstrekkende strategische besluiten en specifieke initiatieven bedoeld om de lange-termijn toekomst van de onderneming veilig te stellen en winstgevende groei te bewerkstellingen. Die doelen worden gerealiseerd door een verregaande omvorming van de basis automotive activiteiten, de snelle realisatie van een bedrijfstak voor nieuwe mobiliteitsoplossingen, een aanzienlijke toename in de efficiency en het versterken van innovatieve slagkracht en ondernemersmentaliteit binnen de onderneming.

Geef een antwoord