Volkswagen

Volkswagen Crafter van 365SOUP toonbeeld van veelzijdigheid

VW Crafter 365 Soup

Volkswagen Bedrijfswagens heeft met de Crafter een bijzonder sterke troef in handen. De bedrijfsauto is standaard al zeer praktisch, robuust en efficiënt. En dankzij de CityBox, de Cargolifter en de Load-Assist schuilt in de Crafter ook een ware kampioen in goederenvervoer. Volkswagen Bedrijfswagens biedt voor elke vervoersbehoefte een pasklare oplossing, óók als het gaat om zeer specifieke wensen en eisen. Zo is 365SOUP sinds enkele maanden de trotse eigenaar van een zeer bijzondere en unieke Volkswagen Crafter die in één oogopslag aantoont dat niets onmogelijk is. 

Vendinova Vending Solutions B.V. in Nieuwkuijk is een innovatief bedrijf dat de soepindustrie op z’n kop zette. Het is de fabrikant van 365SOUP – een nieuw soepapparaat voor op kantoor of school, dat na een simpele druk op de knop direct verse soep serveert. “Het is een soort Nespresso-apparaat, met een modern en trendy design. Het unieke is dat het échte soep serveert, met stukjes groente of vlees, en niet aangemaakt met water”, zegt Rob Brok, bedenker van 365SOUP.
Het nieuwe soepconcept is een schot in de roos, want binnen enkele maanden stonden veel scholen in de rij voor de soepmachines. Bovendien won 365SOUP diverse innovatieprijzen en is betrokken bij projecten van het ministerie van Volksgezondheid.

Vanwege het grote succes van 365SOUP ontstond de behoefte aan een multifunctioneel voertuig. De keuze voor Volkswagen Bedrijfswagens was snel gemaakt. 
“De talloze vervoersoplossingen van Volkswagen Bedrijfswagens gaven ons de mogelijkheid om een Crafter samen te stellen die aan al onze wensen voldoet. We hadden behoefte aan een representatieve en kostenefficiënte bestelauto voor de bezorging van 365SOUP-producten en -machines aan klanten. Tegelijk moeten ook alle benodigdheden voor de machine-installatie aanwezig zijn. Aangezien 365SOUP een relatief nieuw product is, is er ook veel behoefte aan promotie en demonstratie”, vertelt Brok. “Sinds enkele weken hebben wij een unieke drie-in-één-Crafter. Het is een Crafter Cargolifter, verlengd en verhoogd, met dubbellucht. Het laadvermogen en de laadruimte zijn royaal. De laadklep is van topkwaliteit en sluit naadloos op de carrosserie aan. Aan de zijkant van de auto hebben we rolluiken, waarachter volledig functionerende 365SOUP-machines zijn gemonteerd. Hiermee kunnen we overal en op elk gewenst moment onze 365SOUP-machine demonstreren. Sterker nog: als we aanwezig zijn op een beurs, parkeren we de Crafter gewoon op onze stand. Hij is immers uitgevoerd in de opvallende kleuren van 365SOUP en fungeert dus ook als decor. Bij een innovatief product als 365SOUP hoort natuurlijk ook een innovatieve auto. De reacties op deze Crafter zijn bijzonder positief. Het is een auto waarmee wij letterlijk transporteren, installeren én demonstreren”.

Geef een antwoord