Seat

SEAT introduceert Ecomotive Lease-label

SEAT Ecomotive

SEAT introduceert met ingang van augustus het Ecomotive Lease-label voor zakelijke rijders. De Ecomotive Lease-modellen van SEAT zijn bedoeld voor zakelijke rijders die maximaal willen profiteren van de fiscale voordelen van een 14% bijtellingauto, zonder concessies te doen op het gebied van rijplezier, -comfort en luxe. De SEAT Leon Ecomotive Lease bijt in augustus het spits af in twee aantrekkelijke uitvoeringen en een prijs vanaf € 23.450,-. 

Met ‘Ecomotive Lease’ focust SEAT zich nadrukkelijk op de zakelijke markt en specifiek op de zakelijke rijder die kiest voor de fiscale voordelen van een 14% bijtellingauto. SEAT koppelt die fiscale voordelen binnen het Ecomotive Lease-label aan een auto met een luxueuze uitrusting tegen lage aanschafprijzen en dientengevolge aantrekkelijk lage netto maandlasten voor de berijder, vanaf slechts € 115,- per maand*.

Ecomotive als sportieve basis
De Leon Ecomotive Lease heeft de 1.6 TDI Ecomotive met 81 kW (110 pk) als basis en beschikt standaard over een verlaagd sportonderstel en een dakspoiler in carrosseriekleur. De Leon Ecomotive Lease Comfort voegt daar onder andere het Media System Navi met 5,8 inch kleurenscherm en 3 jaar gratis kaartupdates, Bluetooth telefoonvoorbereiding en audiostreaming, volautomatische airconditioning met 2 zones en 16 inch lichtmetalen velgen aan toe. Ook cruise control, een middenarmsteun voor, een licht- en regensensor, een automatisch dimmende binnenspiegel, een multifunctioneel lederen stuurwiel met lederen pookknop en zwarte pianolak- en chroomdetails voor het dashboard zijn voor deze versie standaard.

Standaard Full-LED, sportstoelen en Alcantara/Leer
Met de Ecomotive Lease Comfort als uitgangspunt komen extra veeleisende zakelijke rijders met de Leon Ecomotive Sport helemaal aan hun trekken. Die beschikt extra over Full-LED koplampen met LED dagrijverlichting en LED achterlichten, LED interieurverlichting, sportstoelen met zwarte Alcantara/lederen bekleding, donker getinte ramen achter en parkeersensoren vóór en achter met optische weergave. Een meer dan genereus aanbod tegen een zeer betaalbare prijs in de felbevochten 14% klasse, waarin sportstoelen met Alcantara/leder en Full-LED verlichting binnen het stationwagonsegment notabene niet door andere merken geleverd worden. 

Geef een reactie