Opel

Opel Leasing ontvangt Keurmerk Private Lease

Opel Leasing heeft het Keurmerk Private Lease behaald. Daarmee voldoet de leasemaatschappij aan de strenge voorwaarden van het onlangs geïntroduceerde keurmerk, dat bedoeld is voor meer transparantie en bescherming van particulieren in een sterk groeiende private leasemarkt.

Het Keurmerk Private Lease is opgezet in samenwerking met diverse consumentenorganisaties, waaronder de Consumentenbond. Het doel van dit onafhankelijke initiatief is om de consument beter te informeren en te beschermen. Het keurmerk is een kwaliteitsnorm bestaand uit vijf zekerheden die zijn samen te vatten met ‘veilig’, ‘verantwoord’ en ‘vertrouwd’.

Private lease is sterk in opkomst. Dankzij het toenemend aantal aanbieders ontstaat een groot verschil in voorwaarden en regels. Leasemaatschappijen met het Keurmerk Private Lease hanteren gelijke regels en voorwaarden. Particulieren die bij Opel Leasing een private leasecontract afsluiten, hebben niet meer te maken met de spreekwoordelijke kleine lettertjes.

“Het Keurmerk Private Lease is voor ons belangrijk. Het schept veel duidelijkheid, voor iedereen. En het is het bewijs dat onze regels en voorwaarden voldoen aan de strenge kwaliteitsnormen. Wie bij ons een contract afsluit, komt niet voor verrassingen te staan”, zegt Joost Kazius van Opel Leasing.

One thought on “Opel Leasing ontvangt Keurmerk Private Lease

Geef een antwoord