Ford

Ford transformeert zichzelf tot mobiliteitsleverancier en introduceert FordPass

Ford introduceert FordPass® als onderdeel van de transformatie naar een auto- en mobiliteitsbedrijf. FordPass® is een platform dat de relatie tussen autoproducent en consumenten herdefinieerd en beoogt voor autobezitters te doen wat iTunes deed voor muziekliefhebbers.

FordPass leden krijgen hulp van persoonlijke mobiliteitsassistenten – FordGuides – die zowel ’s nachts als overdag helpen bij het oplossen van mobiliteitsuitdagingen, het vinden van een meer efficiënte manier om te reizen of bij het boeken van een parkeerplaats vóór het bereiken van de bestemming. Leden kunnen de gereserveerde parkeerplaats ook via FordPass betalen en ontvangen beloningen voor het gebruik van het FordPass lidmaatschap.

On-site FordGuides will be available to answer questions and help guests in FordHubs understand mobility options available in their cities.
On-site FordGuides will be available to answer questions and help guests in FordHubs understand mobility options available in their cities.

One thought on “Ford transformeert zichzelf tot mobiliteitsleverancier en introduceert FordPass

Geef een antwoord