Volkswagen
Volkswagen

Volkswagen Bedrijfswagens viert onderscheiding ‘International Van of the Year’

Gedurende 2016 draagt de nieuwe, zesde generatie Volkswagen Transporter officieel het predicaat ‘International Van of the Year’. Volkswagen Bedrijfswagens laat kopers van de nieuwe Transporter meedelen in de feestvreugde door het Executive Plus Pakket tijdelijk voor de helft van de prijs te leveren. Daarmee loopt het totale voordeel op de Transporter op tot ruim 3.800 euro voor de riant uitgeruste Highline. En het mooie is… ook de Caddy viert mee, met een klantvoordeel tot ruim 6.000 euro.

Volkswagen Bedrijfswagens is trots op de ‘International Van of the Year 2016’ titel voor de Transporter. Om die onderscheiding kracht bij te zetten profiteren ondernemers tijdelijk van extra veel voordeel op zowel de nieuwe Transporter als de nieuwe Caddy. Voor kopers van deze modellen in Comfortline- of Highline-uitvoering levert Volkswagen Bedrijfswagens het Executive Plus Pakket nu voor een meerprijs van slechts 495 euro (normaal 995 euro).

  • Het Executive Plus Pakket bestaat uit: Radio- en navigatiesysteem ‘Discover Media’, inclusief Life time gratis kaartupdates voor heel Europa en 3 jaar gratis Car-Net Guide&Inform
  • DAB+ digitale radio
  • Een SCM-goedgekeurd Alarm systeem (klasse 3)
  • Boordcomputer Plus, voor de Caddy inclusief vermoeidheidsherkenning

Met dit Executive Plus Pakket en de overige actuele aanbiedingen op de Volkswagen Transporter loopt het tijdelijke voordeel daarmee op tot ruim 3.800 euro. In het geval van de Caddy zijn ondernemers momenteel tot zelfs 6.000 euro voordeliger uit bij aanschaf van een nieuwe bedrijfswagen van Volkswagen. De aanbiedingengelden tot 17 april 2016.

Geef een antwoord