Volkswagen

Zonder omwegen: de nieuwe Golf Variant Alltrack komt naar Nederland

Volkswagen heeft de vernieuwde Golf Variant Alltrack onthuld. Deze stoere Golf Variant biedt robuuste offroad looks, krachtige motoren én 4Motion vierwielaandrijving.

De Golf Variant Alltrack maakt zijn avontuurlijke karakter direct duidelijk met zijn 20 mm hogere grondspeling. De robuuste uitstraling wordt versterkt door de zwarte carrosseriebescherming, speciale bumpers, 17 inch lichtmetalen velgen en de zilverkleurige dakreling.

Krachtige combinaties: TSI of TDI met DSG én 4Motion
In Nederland wordt de Golf Variant Alltrack leverbaar met een 132 kW/180 pk sterke 1.8 TSI benzine- of 135 kW/184 pk sterke 2.0 TDI dieselmotor. Beide motoren zijn standaard gekoppeld aan een zeventraps DSG-transmissie. De eveneens standaard aanwezige 4Motion vierwielaandrijving verdeelt de aandrijfkracht zeer precies over de vier wielen met optimale grip, dynamiek en stabiliteit als resultaat.

Alle ruimte
De Golf Variant Alltrack combineert ruimte en gebruiksgemak. Met neergeklapte achterbank is maar liefst 1.605 liter bagageruimte beschikbaar. De achterbank zelf heeft een doorlaadmogelijkheid voor bijvoorbeeld ski’s en de bagageruimte is naar eigen wens in te delen. In het Alltrack-interieur wordt het stoere karakter benadrukt door de specifieke bekleding en de metalen afwerkingsaccenten.

Alle innovaties van de vernieuwde Golf
De Golf Variant Alltrack is leverbaar met alle nieuwe technologieën van de vernieuwde Golf, waaronder het Active Info Display en het infotainmentsysteem ‘Discover Pro’ met 9,2 inch scherm en gebarenbediening. Ook is hij leverbaar met een breed scala aan comfort- en veiligheidverhogende assistentiesystemen. Deze maken zelfs semi-autonoom filerijden mogelijk.

De levering van de nieuwe Golf Variant Alltrack start in maart 2017; prijzen worden in januari bekend gemaakt.

Geef een antwoord