Kia

Eerste foto’s Kia Niro Hybrid Utility Vehicle

Kia maakt zich op voor de introductie van een compleet nieuw model, de Kia Niro Hybrid Utility Vehicle. Het merk laat vandaag twee foto’s zien, die een eerste indruk geven van een sportieve, veelzijdige en ruime Niro. De Niro HUV wordt in februari voor het eerst gepresenteerd op de Chicago Auto Show 2016.

Het design van de Kia Niro is ontwikkeld in de Kia-designcentra in Californië (VS) en Namyang (Korea). Het design herbergt de stijlvolle uitstraling van een compacte SUV met een modern, aerodynamisch koetswerk en subtiele stijldetails.

02-Eerste-fotos-Kia-Niro-Hybrid-Utility-Vehicle

De foto’s onthullen een hoge heuplijn en hooggeplaatste achterlichten, die opgaan in een overzichtelijke achterzijde. De smalle, scherpe stijllijn en de achterste ramen benadrukken het slanke profiel van de auto, terwijl ze tegelijkertijd meer ruimte bieden aan de forse wielkasten van de Niro.

De Kia Niro is het eerste model dat is gebaseerd op het nieuwe, speciale eco-car platform van Kia. Daarmee realiseert de HUV naar verwachting een CO2-uitstoot van onder de 89 g/km (gecombineerd, NEDC) dankzij de compleet nieuwe, gedownsizede benzine-elektrische hybride aandrijflijn.

One thought on “Eerste foto’s Kia Niro Hybrid Utility Vehicle

Geef een antwoord