Seat

NOORDHOEK Waalwijk uitgeroepen tot beste SEAT-dealer van Nederland

NOORDHOEK Waalwijk is uitgeroepen tot de beste SEAT-dealer van Nederland. Met de ‘Best Dealer Award’ beloont de SEAT-importeur de dealer uit Waalwijk voor de uitstekende prestaties op het gebied van klanttevredenheid, deskundigheid en verkoopaantallen.

Namens NOORDHOEK Waalwijk ontvingen Stefan Kennis, Vestigingsdirecteur Waalwijk, en Algemeen Directeur van de NOORDHOEK Autogroep, Mark Bastiaansen, de ‘Best Dealer Award’ gisteravond tijdens een nationale SEAT dealerbijeenkomst. Die presentatie vond notabene plaats in de recent vernieuwde vestiging van de NOORDHOEK Autogroep in ’s-Hertogenbosch, die zojuist geheel is aangepast aan de nieuwe dealerhuisstijl van SEAT.

Hans Mulder, directeur van SEAT Nederland, overhandigde de award en verklaarde: “NOORDHOEK Waalwijk heeft afgelopen jaar uitstekende resultaten geboekt op onze beoordelingscriteria voor deze Best Dealer Award. Positieve verkopen zijn uiteraard een belangrijk criterium, maar met name klanttevredenheid speelt een grote rol om voor deze titel in aanmerking te komen. Het is mooi om te zien dat de NOORDHOEK Autogroep door hun dagelijkse toewijding voor het merk SEAT keer op keer mooie resultaten boekt.”

Strenge criteria
Bij het toekennen van de ‘Best Dealer Award’ toetst importeur Pon alle SEAT-dealers gedurende een periode van twaalf maanden op strenge criteria. Niet alleen op verkoopaantallen voor auto’s, onderdelen en accessoires, maar ook op zaken als klanttevredenheid Sales & Aftersales, marketing, public relations, klantgerichtheid, deskundigheid en de uitstraling van het dealerbedrijf. In totaal nomineerde SEAT tien dealerbedrijven voor de onderscheiding, waarbij NOORDHOEK Waalwijk uit de laatste drie overgebleven dealers tot winnaar werd gekroond.

Topprestatie
Stefan Kennis, Vestigingsdirecteur van NOORDHOEK Waalwijk, nam de SEAT Best Dealer Award gisteravond verheugd in ontvangst. “We zijn erg blij met deze onderscheiding. We hebben het afgelopen jaar alles op alles gezet om alle doelstellingen te realiseren. Dit is een super mooie kroon op het werk van het hele team van sales, service en aftersales. Voor SEAT was het geen gemakkelijk jaar. Daarom is dit een topprestatie van alle collega’s uit Waalwijk.”

Ook Mark Bastiaansen, Algemeen Directeur van de NOORDHOEK Autogroep, was vol lof over zijn team: Ik ben bijzonder trots op het SEAT-team in Waalwijk. Zij hebben er alles aan gedaan om de SEAT-klanten de beste dienstverlening te bieden. Deze onderscheiding geeft een boost aan onze inspanningen om onze service nog verder te verbeteren.

One thought on “NOORDHOEK Waalwijk uitgeroepen tot beste SEAT-dealer van Nederland

Geef een reactie