Nissan

Nieuwe Nissan NP300 Navara International Pick-up of The Year 2016

De nieuwe Nissan NP300 Navara heeft zijn eerste prijs te pakken. Dat is de International Pick-up of The Year Award 2016, die onlangs is uitgereikt in Lyon. De Nissan scoorde op tal van punten beter dan de sterke concurrenten als de Mitsubishi L200 en Ford Ranger. Vooral op het vlak van de rijcapaciteiten, de motorprestaties en het laad- en trekvermogen overtuigde de Nissan NP300 Navara de jury.
2-Nissan-NP300-Navara
De Nissan NP 300 Navara is stevig aan de tand gevoeld. Hij onderging tal van tests voor de International Pick-up of The Year Award. Niet alleen rijgedrag, prestaties en waar voor je geld zijn beoordeeld, maar ook de inzetbaarheid als werkpaard en de trekcapaciteit.

De nieuwe NP300 Navara valt op door zijn comfort en het verfijnde rijgedrag als dat van een Crossover, maar met behoud van de duurzaamheid, de terreincapaciteiten en het laadvermogen van de vorige generatie van de Navara. Het robuuste onderstel biedt nieuwe zaken, zoals een achterwielophanging met vijf draagarmen (‘5-link’) voor de Double Cab en een opvallend grote laadbak, die 67 millimeter langer is dan die van het vorige model. Uniek in het segment zijn voorzieningen als de Around View Monitor (AVM) en Forward Emergency Braking (FEB).
3-Nissan-NP300-Navara
Philippe Guérin-Boutaud, Corporate Vice President Nissan LCV BU, zegt: ‘Deze prestigieuze onderscheiding is eigenlijk een ode aan de tachtig jaar pick-up-expertise van Nissan. Uit de diverse zware tests voor de International Pick-up of the Year komt het onverzettelijke en innovatieve karakter van de nieuwe Navara naar boven.’
4-Nissan-NP300-Navara
‘Nissan geldt in Europa als dé producent van capabele 4×4’s en baanbrekende Crossovers. De nieuwe Navara verenigt het beste van deze twee werelden, waardoor het echt een toonaangevende pick-up is met de eigenschappen van een robuuste 4×4-doorzetter en de efficiëntie en het geavanceerde karakter van een Crossover’, stelt Ponz Pandikuthira, Director of Light Commercial Vehicles bij Nissan Europe.
5-Nissan-NP300-Navara
‘Het is een eer dat de jury, bestaande uit ervaren bedrijfsautojournalisten uit heel Europa, de NP300 Navara heeft bekroond. Dank daarvoor, want dit is een krachtig statement voor de kwaliteiten van de nieuwe Nissan Navara.’

De productie van de NP300 Navara is deze maand begonnen in Barcelona. De verkoop in Europa start vanaf januari 2016.

6-Nissan-NP300-Navara

One thought on “Nieuwe Nissan NP300 Navara International Pick-up of The Year 2016

Geef een reactie