MAN

MAN breidt productportfolio uit met bestelwagen MAN TGE

MAN Truck & Bus breidt zijn productportfolio uit met een grote bestelwagen en wordt hiermee een full-range-aanbieder van bedrijfswagens tussen drie en 44 ton. De nieuwe MAN-bestelwagen met de naam MAN TGE is door Volkswagen Bedrijfswagens ontwikkeld en wordt samen met het zustermodel Volkswagen Crafter in de nieuwe fabriek in het Poolse Wrzesnia gebouwd.

Beide merken verwachten dat deze samenwerking zal leiden tot strategische voordelen bij het aanboren van nieuwe groepen klanten. De MAN TGE beleeft zijn primeur in 2016 op de IAA in Frankfurt en is in de loop van 2017 verkrijgbaar.

Nieuwe markten
Joachim Drees, bestuursvoorzitter van MAN Truck & Bus, ziet bij vele MAN-klanten dat ze behoefte hebben aan deze voertuigklasse: “Met de MAN-bestelwagen, die onder onze lichte vrachtwagen MAN TGL is gepositioneerd, richten we ons op een nieuwe markt. Veel van onze klanten die zware bedrijfswagens in het wagenpark hebben, hebben ook bestelwagens nodig. Daarom is de MAN TGE een slimme aanvulling op ons bestaande modellenaanbod. We zijn zeer goed op de hoogte van de behoeften en wensen van onze klanten en zullen hen perfect passende voertuigoplossingen en carrosserieën aanbieden. De professionele service die van onze vrachtwagens bekend is en de talrijke diensten zullen in dit segment nieuwe maatstaven zetten en ook onze klanten overtuigen.“

Vertrouwde service
MAN-klanten kunnen voortaan voor alle verkoop- en servicediensten, voor bestelwagens tot zware vrachtwagens, terecht op één adres. Omdat MAN behalve de klassieke bestelwagenopbouw ook speciale carrosserieën zal aanbieden, bijvoorbeeld voor bouwvoertuigen, gemeentelijke voertuigen en brandweervoertuigen, zal de onderneming zijn jarenlange relaties met de carrosseriefabrikanten nog verder intensiveren.

One thought on “MAN breidt productportfolio uit met bestelwagen MAN TGE

Geef een reactie