Toyota

Prius+: de enige benzine 7-zitter in het segment met 20 procent bijtelling

Toyota brengt de vernieuwde Prius+ naar Nederland. De Full Hybrid Toyota Prius+ (voorheen Prius Wagon) biedt plaats aan zeven inzittenden en is voorzien van een nieuw exterieurdesign en een opgewaardeerd interieur. De prijzen beginnen bij 31.790 euro. Wie de Toyota Prius+ nog dit jaar zakelijk aanschaft, profiteert van een lagere bijtelling, namelijk 20 procent.

Het design van de Toyota Prius+ sluit meer dan voorheen aan op dat van andere Toyota modellen. Het prominenter geplaatste Toyota logo geeft de voorzijde een meer zelfverzekerde look en accentueert de nieuw vormgegeven bovenste grille. Nieuwe LED koplampen zorgen daarbij voor een krachtigere uitstraling, evenals de onderste grille die voor een meer stijlvolle aanblik uitgevoerd is in glanzend zwart. De gerestylde LED dagrijverlichting maakt deel uit van luchtinlaten die naadloos lijken over te lopen in de scherp gelijnde koplampen.

Design aangescherpt
Ook van achteren bekeken, heeft Toyota het design van zijn Full Hybrid MPV danig aangescherpt. Met nieuw vormgegeven achterlichten die als ze in het donker oplichten de Prius+ een heel eigen, herkenbare uitstraling geven. De achterbumper is ook nieuw en omvat een diffuser die – om in lijn te blijven met de voorzijde – in zwart is uitgevoerd. Gebleven zijn de prettig lage tipdrempel en de goede toegankelijkheid van de bagageruimte. Die bedraagt 200 liter (ónder het afdekscherm en met álle zitplaatsen in gebruik) of 505 liter (met de derde zitrij neergeklapt) en kan worden uitgebreid tot 1.750 liter.

One thought on “Prius+: de enige benzine 7-zitter in het segment met 20 procent bijtelling

Geef een reactie