Opel

Opel introduceert persoonlijke assistent

Opel introduceert Opel OnStar in Nederland. Met deze persoonlijke online en service-assistent wordt autorijden comfortabeler én veiliger. Met één druk op de knop kunt u altijd en overal, gratis, contact opnemen met een persoonlijke Nederlandstalige assistent. Het systeem omvat ook 24-uurs nooddienst, pechhulp, assistentie bij diefstal én 4G Wi-Fi. En als u bij een ongeval betrokken bent en zelf geen hulp kunt inschakelen, stuurt het systeem automatisch de hulpdiensten naar de juiste locatie.

De eerste nieuwe Opel modellen met Opel OnStar staan nu in de showroom. Kom langs voor een live demonstratie en ervaar zelf hoe geweldig deze nieuwste Opel innovatie is. Opel OnStar behoort tot de standaarduitrusting van de duurdere uitvoeringen en is voor € 495 optioneel leverbaar op alle nieuwe Opel personenauto’s. Het volledige dienstenpakket incl. 4G Wi-Fi in Europa is de eerste twaalf maanden gratis.

One thought on “Opel introduceert persoonlijke assistent

Geef een reactie