Ford

Nieuwe Ford Ranger beleeft Europees debuut in Frankfurt

De nieuwe Ford Ranger maakt zijn Europese debuut op de Autosalon van Frankfurt. Deze nieuwe pickup, die vanaf 2016 leverbaar is, heeft een opvallend design, is uitgerust met ultramoderne technologieën en heeft een lager brandstofverbruik.

De Ranger Wildtrak, die als het paradepaard van de serie wordt beschouwd, tilt de Ranger naar een hoger plan met een exclusief exterieur, een prachtig afgewerkt interieur en een schitterende, nieuwe kleur: Pride Orange.

Ford2015_IAA_RangerWildtrak_Seats_01“Met de magnifieke nieuwe Wildtrak als het model dat het assortiment aanvoert, biedt de Ford Ranger een onverslaanbare combinatie van vierwielaandrijving, in het oog springende styling en luxe voorzieningen als SYNC 2-connectiviteit,” zegt Roelant de Waard, Vice President, Marketing, Sales & Service van Ford Europa. “Door zijn lage brandstofverbruik, fenomenale laad- en trekvermogen, en toonaangevende doorwaaddiepte kan de Ranger elke uitdaging aan.”

Sinds de introductie eind 2011 hebben de verkoopcijfers van de huidige Ford Ranger in Europa een snelle groei laten zien. De verkoop van 21.600 exemplaren in 2014 in de twintig traditionele Europese markten van Ford ** was meer dan het dubbele aantal van 2012. En in de eerste acht maanden van 2015 zijn er 16.700 Rangers verkocht, vergeleken met dezelfde periode in het jaar ervoor een stijging van 36 procent. De Ranger heeft in 2013 de prestigieuze “International Pickup Award” gewonnen en het nieuwe model neemt volgende maand deel aan de verkiezing van 2016.

150915_Jeep_Francoforte_07

One thought on “Nieuwe Ford Ranger beleeft Europees debuut in Frankfurt

Geef een reactie