Nissan

Nissan introduceert Micra Connect Edition N-TEC

Nissan introduceert een zeer aantrekkelijke versie van de Micra. Deze Nissan Micra N-TEC is voorzien van diverse nieuwe exterieur- en interieurdetails. Verder is de N-TEC versie uitgerust met het navigatiesysteem Nissan Connect van de tweede generatie en met diverse parkeerhulpsystemen. Met de 1.2- en 1.2 DIG-S-motoren voldoet deze stijlvolle en betaalbare Micra aan de Euro 6-emissienorm.

De Nissan Micra N-TEC is gebaseerd op de Acenta-uitvoering en onder meer verkrijgbaar in een nieuwe, fraaie Tungsten Grey kleur. Een belangrijke toevoeging is het Nissan Connect-navigatiesysteem van de tweede generatie. Nissan Connect biedt premium technologie die Nissan eerder al introduceerde voor zijn populaire Crossover-range. Het systeem biedt een verscheidenheid aan apps, zoals TripAdvisor en Google Search.

05-Nissan-Micra

Daarnaast beschikt de Nissan Micra Connect Edition N-TEC over ruitenwissers met regensensor, automatisch dimmende koplampen, mistlampen aan de voorzijde, automatische airconditioning en parkeersensoren aan de achterzijde. De Nissan Micra is een ideale auto voor gebruik in de stad door zijn optimale wendbaarheid en kleine draaicirkel.

De Micra N-TEC is voorzien van stijlelementen van de Nissan NOTE N-TEC, zoals dynamisch gestileerde lichtmetalen 16-inchwielen, spiegels in een zijdeglanzend verchroomde behuizing, bijpassende deurgrepen, stijlvol privacy glass en mistlampen met verchroomde sierranden.

Ook het interieur heeft een make-over ondergaan, met een met leder bekleed sportstuur met blauw stiksel en bijpassende blauw-met-zwarte stof met eveneens blauw stiksel. De nieuwe middenconsole is glanzend zwart afgewerkt en heeft daarnaast verchroomde elementen.

09-Nissan-Micra

De bekende 1,2-litermotoren (Euro6) van Nissan zorgen voor de aandrijving. Zowel de 1.2-benzinemotor (59 kW, gemiddeld verbruik van 5,0 l/100 km) als de 1.2 DIG-S-benzinemotor met compressor (72 kW, gemiddeld 4,1 l/100 km) maken van de Nissan Micra N-TEC een zuinige en milieuvriendelijke auto.

De Nissan Micra N-TEC maakt op 15 september 2015 zijn debuut op de internationale automobieltentoonstelling IAA in Frankfurt.

One thought on “Nissan introduceert Micra Connect Edition N-TEC

Geef een reactie