Audi

Audi A5 Sportback nu ook als complete Adrenalin en Automatic Edition

Audi maakt de keuze voor de sportief gelijnde Audi A5 Sportback tijdelijk eenvoudiger dan ooit. Sinds deze week is de A5 Sportback er namelijk in twee nieuwe special editions: de Audi A5 Sportback Adrenalin en de Audi A5 Sportback Automatic Edition.

Adrenalin staat bij Audi synoniem voor luxe en compleet. Eerder liet Audi met de A1 al zien wat het merk onder Adrenalin verstaat, en de A5 Sportback Adrenalin houdt vast aan die filosofie. Standaard beschikt deze special edition bijvoorbeeld over Audi parkeerhulp achter, comfort-airconditioning, diefstalalarm, sportstoelen vóór, een chroompakket, een S line-exterieur en metallic lak.

Audi A5 Sportback

Rijk aan infotainment, optimaal verbonden
Op het gebied van infotainment onderscheidt de A5 Sportback Adrenalin zich door een bestuurderinformatiesysteem met kleurenscherm, MMI navigatie, een multifunctioneel sportstuur en telefoonvoorbereiding. Al met al een complete uitrusting, desgewenst inclusief een automatische versnellingsbak, voor een prijs onder de 40.000 euro. Voor wie optimaal verbonden wil blijven met de buitenwereld levert Audi voor de A5 Sportback Adrenalin aanvullend Audi Connect, tijdelijk voor slechts € 295 (normaal € 995).

Qua aandrijving biedt de Audi A5 Sportback Adrenalin keuze uit een 106 kW/144 pk sterke 1.8 TFSI benzinemotor (vanaf € 39.990*), naar wens en zonder meerprijs met de multitronic-automaat, of een 2.0 TDI ultra met 100 kW/136 pk (vanaf 45.990*). Die laatste is gekoppeld aan een handgeschakelde zesversnellingsbak. Beide uitvoeringen zijn inmiddels leverbaar bij de Audi-dealer.

Audi A5 Sportback

Audi A5 Sportback nu ook als Automatic Edition
Naast de Adrenalin is er nog meer nieuws voor de Audi A5 Sportback. Tijdelijk is het model er namelijk ook als Automatic Edition met standaard een automatische versnellingsbak. Normaal gesproken is dat een traploze multitronic-automaat, maar uitvoeringen met quattro vierwielaandrijving worden gecombineerd met een 7-traps S tronic-transmissie met dubbele koppeling.

Qua motorisering is de Audi A5 Automatic Edition leverbaar met een keuze uit drie turbo benzinemotoren (1.8 TFSI 106 kW/144 pk, 1.8 TFSI 130 kW/170 pk en 2.0 TFSI 165 kW/225 pk) en twee turbodiesels (2.0 TDI met 110 kW/150 pk of 140 kW/190 pk). Alle uitvoeringen van de Audi A5 Sportback – Basis, Adrenalin, Business Edition en Sport Edition – kunnen met de Automatic Edition worden gecombineerd.

Audi A5

 

One thought on “Audi A5 Sportback nu ook als complete Adrenalin en Automatic Edition

Geef een antwoord