Opel

Wereldpremière nieuwe Opel Astra op IAA 2015

De Internationale Automobil Ausstellung (IAA) 2015 in Frankfurt staat voor Opel volledig in het teken van de wereldpremière van de nieuwe generatie Astra. Het model zal in het bijzijn van Mary Barra, CEO van General Motors, worden gepresenteerd door Dr. Karl-Thomas Neumann, CEO van de Opel Group. Dit gebeurt op de persconferentie op 15 september om 9.00 uur op stand D09 in Hall 8.0.

“De nieuwe Opel Astra markeert een enorme stap voorwaarts in het C-segment als het gaat om efficiency, connectiviteit en sportiviteit”, zegt Dr. Karl-Thomas Neumann bij de aankondiging van de wereldpremière van de nieuwe Opel Astra. De vijfde generatie van Opels bestseller wordt gepresenteerd in en rond de Astra Galaxy-vormige stand van ruim 3.300 vierkante meter.

Nieuw tijdperk
De nieuwe Opel Astra is lichter en compacter dan zijn voorganger, maar is toch ruimer van binnen. Hij is wendbaarder en demonstreert hoe Opel een nieuw tijdperk inluidt op het gebied van efficiency in deze klasse. De Astra wordt uitsluitend geleverd met de nieuwste generatie benzine- en dieselmotoren. Opel voorziet de Astra ook van talrijke veiligheids- en rijhulpsystemen, waarvan meerdere ongeëvenaard zijn in deze klasse, zoals de IntelliLux LED Matrix-verlichting die het mogelijk maakt om continu grootlicht te voeren zonder tegenliggers te verblinden.

Tevens is de nieuwe Astra het eerste Opel-model dat vanaf de marktintroductie leverbaar is met OnStar. De persoonlijke connectiviteits- en servicedienst zorgt voor het hoogste veiligheidsniveau en de beste connectiviteit. De nieuwste generatie van het IntelliLink-infotainmentsysteem biedt de best mogelijke smartphone-integratie dankzij Apple CarPlay en Android Auto.

One thought on “Wereldpremière nieuwe Opel Astra op IAA 2015

Geef een antwoord