Algemeen

Unieke auto’s in Helmond Centrum tijdens Custom Car Meeting

Bij Custom made auto’s denk je aan veel chrome, brullende motoren en Rock & Roll. Dat is precies wat je mag verwachten tijdens de tweede editie van Custom Car Meeting op 30 augustus in het centrum van Helmond. Vanaf 11.00 uur zijn verspreid over de Markt, Ameidestraat, Kerkstraat en Veestraat verschillende Hot Rods, Stockcars, classic cars en unieke Europese auto’s te bewonderen. Trotse bolide-eigenaren uit de hele Benelux en Duitsland geven je graag een kijkje onder de motorkap.

Rock & Roll
Bij een echte Custom Car Meeting mag Rock & Roll natuurlijk niet ontbreken. Daarom spelen er door de hele stad verschillende bands. Van het Speelhuisplein tot op de Markt en ook in de Elzas-Passage kun je genieten van bands als The Feliciano’s, The Bad Backbones, Slapback Johnny en Little Roman & The Dirty Cats.

unnamed (2)

Succesvolle eerdere edities
De Custom Car Meeting is van oudsher bekend als USA Car Meeting. Om het evenement voor een breder publiek aantrekkelijk te maken heeft de organisatie besloten het concept te verruimen en ook Europese en Aziatische auto’s toe te voegen. Custom Car Meeting vindt nu plaats op een koopzondag en op een groter terrein. Zodat nog meer bezoekers kunnen genieten van de prachtige auto’s en alles daaromheen. Helmond is tenslotte Automotivestad.

 

One thought on “Unieke auto’s in Helmond Centrum tijdens Custom Car Meeting

Geef een antwoord