Audi

Audi A7 Sportback nu ook met 1.8 TFSI: elegante efficiency

Audi A7 Sportback

De moderne 1.8 TFSI-motor van Audi is nu ook beschikbaar voor de sportief-elegante A7 Sportback. Hij is standaard gekoppeld aan de slimme S tronic-transmissie met dubbele koppeling voor ultrasnel schakelen. Prima prestaties gaan hand in hand met een gunstig normverbruik van 5,8 l/100 km (CO2: 135 g/km). Met de 1.8 TFSI-motor is de Audi A7 Sportback er nu al vanaf € 54.880.

De direct ingespoten 1.8 TFSI turbo benzinekrachtbron is nieuw voor de Audi A7 Sportback. Hij levert een vermogen van 140 kW/190 pk. Het maximale koppel van 320 Nm is beschikbaar in het brede toerengebied tussen 1.400 – 4.100 tpm – een garantie voor souplesse en trekkracht onder alle omstandigheden. De aandrijfkracht wordt via de zeventraps S tronic-transmissie overgebracht op de voorwielen. De sprint van 0-100 km/u duurt 8,2 s en de topsnelheid bedraagt 229 km/u. Het vastgestelde gemiddelde verbruik komt uit op 5,8 l/100 km (CO2: 135 g/km).

unnamedStandaard compleet
De Audi A7 Sportback 1.8 TFSI heeft zijn complete standaarduitrusting gemeen met de andere modellen uit de A7 Sportback-reeks. Altijd inbegrepen zijn bijvoorbeeld LED-koplampen en -achterlichten, 18-inch lichtmetalen velgen, volautomatische airconditioning met twee gescheiden klimaatzones, een met leer bekleed multifunctioneel stuur, Audi sound system, MMI en veiligheidssysteem Pre Sense basic.

De extra luxe van Pro Line
Tevens is de nieuwkomer er als Pro Line-uitvoering. Tegen een meerprijs van € 5.900 wordt de auto ook voorzien van MMI navigatie plus, volautomatische airconditioning met vier klimaatzones, Audi parkeerhulp plus, een SCM klasse 3 goedgekeurd diefstalarm, Audi connect met vele online functies en ambiente verlichting. De Audi A7 Sportback 1.8 TFSI is er tenslotte ook in de nog luxere Pro Line plus-uitvoering en de sportief getinte Pro Line S-uitvoering.

One thought on “Audi A7 Sportback nu ook met 1.8 TFSI: elegante efficiency

Geef een antwoord