Nissan

Nissan lanceert speciale en gelimiteerde NOTE N-TEC

nissan Note N-TecMet de nieuwe NOTE N-TEC introduceert Nissan een speciale Limited Edition voor automobilisten die zich extra willen onderscheiden. Het stoere, compacte model biedt nog meer design, accessoires en veiligheidsopties. De Nissan NOTE N-TEC is per direct te bestellen voor prijzen vanaf 18.840 euro.

De nieuwe Nissan NOTE N-TEC is gebaseerd op de Acenta-uitvoering en onderscheidt zich met zijn geblindeerde achterruit, satijnzilveren deurgrepen en buitenspiegelkappen, unieke 16-inch lichtmetalen wielen en een speciaal N-TEC-embleem. Het model is ook voorzien van het Dynamic Styling Pack, dat de auto een sportieve uitstraling geeft. Kenmerkend zijn de sportbumpers voor en achter, de zijskirts, de glanzend zwarte grille en sportieve koplampen met opvallende zwarte sierringen. De N-TEC biedt daarnaast een kwalitatief hoogstaand interieur met onder meer een lederen stuur met dezelfde stijlvolle blauwe naden als op de stoelen.

Boordevol technologie
De NOTE N-TEC is standaard voorzien van Nissans intelligente Safety Shield technologie en is daarmee zeer vooruitstrevend in het B-segment. De innovatieve veiligheidsvoorzieningen zitten normaal gesproken alleen in de meest luxe Tekna-uitvoering en bestaan uit Blind Spot Warning, Lane Departure Warning en Moving Object Detection. Verder is de N-TEC voorzien van de nieuwste generatie van het multimediasysteem NissanConnect, beschikbaar met DAB digitale radio en veel apps, waaronder TripAdvisor en Google Search. De Rear View Camera helpt rijders bij lastige parkeersituaties. Ook zijn automatische verlichting, ruitenwissers en airconditioning standaard. Een I-key – waarmee de auto zonder sleutel wordt geopend – en een startknop zijn optioneel.

One thought on “Nissan lanceert speciale en gelimiteerde NOTE N-TEC

Geef een antwoord