Nissan

Nissan vult duurzaam dienstenpakket perfect aan

nissan Oss
Opnieuw breidt Nissan het dealernetwerk uit. Op 12 december opende Autobedrijf Jos van Boxtel een Nissan-vestiging aan de Longobardenweg 21 in Oss. Autobedrijf Jos van Boxtel bestaat al sinds 1954. Aanvankelijk hield oprichter Jos van Boxtel zich bezig met in- en verkoop, reparatie en onderhoud van gebruikte auto’s. Sindsdien is het autobedrijf uitgegroeid tot de Jos van Boxtel Groep, met diverse dealerschappen, een leasebedrijf en een eigen schadeherstelbedrijf.

Duurzame mobiliteit
Sinds 2010 richt de Jos van Boxtel Groep zich ook op duurzame en elektrische mobiliteit. Met als doel ook bedrijven en overheden te bedienen die mobiliteit opnemen in hun MVO-beleid (maatschappelijk verantwoord ondernemen). Mede in dat kader werd Jos van Boxtel in 2012 in ‘s-Hertogenbosch dealer van Nissan personen- en bedrijfsauto’s.

‘Nissan past speciaal met de LEAF en de lichte bedrijfsauto e-NV200 perfect in het pakket producten en diensten die wij aanbieden. Beide voertuigen zijn immers volledig elektrisch aangedreven en sluiten naadloos aan bij MVO-beleid van klanten’, aldus Cees Tak, directeur binnen de Jos van Boxtel Groep. ‘Met het tweede Nissan-dealerschap kan de Jos van Boxtel Groep de regio ‘s-Hertogenbosch en Oss op professionele wijze voorzien van passende, verantwoorde mobiliteit in een markt waarin milieu en MVO steeds belangrijker worden.’

Geef een antwoord