Hyundai

Hyundai geeft eerste foto’s vrij van nieuwe Hyundai i20

Hyundai i20
Hyundai heeft de foto’s van de volledig nieuwe Hyundai i20 vrijgegeven. Met de lancering van de volledig nieuwe Hyundai i20 bouwt Hyundai voort op het succes in het B-segment. Een pad dat werd geëffend door de eerste generatie Hyundai i20 en diens voorganger de Hyundai Getz. Sinds 2002 verkocht Hyundai in Europa bijna een miljoen eenheden van deze modellen.

‘Bestseller’ in Europa
De huidige Hyundai i20 is een van de ‘bestsellers’ van Hyundai. Met de nieuwe generatie Hyundai i20 – die groter, breder, maar ook lager is dan zijn voorganger en daardoor niet alleen meer volwassen oogt, maar dat ook feitelijk is – verwacht Hyundai dit succes te kunnen overtreffen.

New-Generation-i20_Rear_212De Hyundai i20 is een volledig nieuwe auto die op een nieuw platform wordt gebouwd. Het design is geëvolueerd tot Fluidic Sculpture 2.0. De vormgeving is strak, volwassen en eigentijds. Daarmee past de nieuwe Hyundai i20 perfect in de lijn die eind vorig jaar is ingezet bij de introductie van de nieuwe en zeer succesvolle Hyundai i10.

Krachtige uitstraling
De nieuwe Hyundai i20 straalt kracht uit. De met chroom omrande hexagonale grille is verlaagd en geeft de voorzijde van de auto samen met de fraaie lichtunits, die voorzien zijn van speciale projectielampen, LED-dagrijverlichting én LED-stadslichten, een robuuste uitstraling. De 4.035 mm lange carrosserie is simpel en duidelijk vormgeven,waarbij de gesculptuurde panelen en getailleerde omlijsting bij de portieren het krachtige aanzicht van de nieuwe Hyundai i20 extra accentueren. Bij de achterzijde van de nieuwe Hyundai i20 valt de pianozwarte C-stijl op, waardoor de daklijn lijkt te zweven. De stijlvol om de carrosserie ‘gevouwen’ lampunits zijn voorzien van een boomerangvormig LED-design.

Geef een antwoord