Hyundai

Hyundai Tucson Trein raast door Nederland

De nieuwe Hyundai Tucson is een speciale auto. En bij zo’n auto hoort een bijzondere aflevering. De 50 contractanten van Hyundai kijken daarom deze week niet alleen halsreikend uit naar de trailer vol kakelverse Hyundai’s Tucson, ze wachten ook vol ongeduld op de komst van Hyundai President Shin en Managing Director Bas Wibier die de nieuwe Hyundai’s Tucson hoogstpersoonlijk komen brengen. Een unieke actie van Hyundai, dat hiermee de saamhorigheid bij Hyundai onder de aandacht wil brengen.

De Tucson Trein raast deze week al door Nederland. ‘President Shin en ik halen de Hyundai’s Tucson zelf op bij de car terminal in de haven van Rotterdam. Samen met onze chauffeurs – deels personeel van de importeur en medewerkers van de diverse Hyundai-vestigingen – doorkruisen we het land om bij elke dealervestiging een Hyundai Tucson af te leveren. Een unieke actie, die ongetwijfeld de nodige aandacht zal krijgen’, stelt Bas Wibier.

Hyundai TucsonKleurrijke karavaan van 60 Tucsons
De kleurrijke karavaan van Hyundai’s Tucson bestaat bij elkaar uit 60 auto’s, een lint van enkele honderden meters lang. Bas Wibier: ‘Voor Hyundai de mooiste optocht van auto’s ooit. Behalve de 50 Tucsons die bestemd zijn voor de 50 contractpartners hebben we nog 10 Tucsons die de chauffeurs van de afgeleverde auto’s meenemen en die daarom achter de stoet aanrijden. Want als we de 50 Hyundai’s Tucson bij alle Hyundai-dealers hebben afgeleverd, bij elke vestiging wordt één auto achtergelaten, willen we natuurlijk niet met bus en/of trein naar huis maar in onze nieuwste aanwinst!’

Personeel, dealers en ook de directieleden van de importeur zijn razend enthousiast over de actie. Wibier: ‘We geven op deze unieke manier aandacht aan de komst van de nieuwe Hyundai Tucson bij de Hyundai-dealers en onderstrepen hiermee ook, zoals President Shin het zegt, het belang van samenwerking en verbroedering.’

Hyundai Tucson

Tucson geeft Hyundai uitstraling
De Hyundai Tucson is de nieuwste SUV van Hyundai. Wat betreft voorkomen, uitstraling, prijs en positionering is de Hyundai Tucson nu de belangrijkste auto bij Hyundai. In 2004 verbaasde Hyundai het Europese autopubliek met de eerste generatie van de Hyundai Tucson; een gedurfd vormgeven, stoere en zeer gebruiksvriendelijke SUV die zijn tijd vooruit was. Met de nieuwe Tucson wil Hyundai wederom verrassen. De uitstraling van de nieuwe Hyundai Tucson is eveneens gedurfd en sportief, mede door zijn verfijnde, gestroomlijnde vlakken, robuuste afmetingen en scherpe lijnen. Het gebruiksgemak door de royale maatvoering, de binnenruimte en de rijke specificaties is onovertroffen. ‘En met een vanafprijs van € 25.995,- is de nieuwe Hyundai Tucson niet duurder dan zijn voorganger’, weet Wibier, die nog dit jaar 1.000 eenheden van de Hyundai Tucson wil verkopen.

One thought on “Hyundai Tucson Trein raast door Nederland

Geef een antwoord