Ford

Ford breidt Fiesta line-up uit met luxueuze en stijlvolle Titanium X

Ford breidt de line-up van de zeer succesvolle Fiesta uit met de Titanium X. Deze stijlvolle en luxueuze topuitvoering is gebaseerd op de al rijk uitgeruste Titanium en voegt naast een omvangrijke meeruitrusting een exclusief afgewerkt in- en exterieur toe. De Titanium X onderscheidt zich van de reguliere Titanium met:

New-Ford-Fiesta-03– Automatische airconditioning
– FordPower Startbutton
– Sportieve voorstoelen
– Verwarmbare voorstoelen
– Lendensteun bestuurdersstoel
– Hoogwaardige lederen/stoffen bekleding met zilverkleurige of cognackleurige stiksels
– Roestvrijstalen instaplijsten
– Met leder bekleed stuurwiel met geïntegreerde sierlijst
– Luxe, dubbel gestikte velours vloermatten
– Extra chroomafwerking voorzijde
– Zwart gelakte ondergrille met chromen afwerking
– Zwart gelakte mistlampomlijstingen

Naast de bovengenoemde features is de Fiesta Titanium X voorzien van onder meer een audiosysteem met radio/CD/MP3/AUX/USB en 6 speakers, elektrisch bedienbare voorportierramen, centrale portiervergrendeling met afstandsbediening, Hill Start Assist, elektrisch verstel- en verwarmbare buitenspiegels, Ford EasyFuel en EcoMode, Ambient Lighting Pack (subtiele LED-sfeerverlichting), een middenconsole met armsteun en het geavanceerde MyKey, waarmee met een unieke sleutel een maximumsnelheid en bepaalde andere restricties kunnen worden ingesteld om veilig rijden te bevorderen. De pookknop en de handremgreep zijn met leder bekleed.

New Ford FiestaDe Fiesta Titanium X is leverbaar met een Black&Silver of Black&Copper interieur.

Standaard voorzien van de International Engine of the Year 2012, 2013 én 2014
De Ford Fiesta Titanium X is standaard voorzien van de befaamde 1.0 EcoBoost-motor, die onlangs voor het derde jaar op rij werd uitgeroepen tot International Engine of the Year. Ford biedt keuze uit twee vermogensvarianten: 74kW (100pk) of de nog sterkere 92kW (125pk) versie. De 74kW (100pk) sterke variant is voor de meerprijs van slechts €995,- leverbaar met de PowerShift-automaat met dubbele koppeling. Voor alle Titanium X-uitvoeringen geldt, vanwege de lage gemiddelde CO2-uitstoot, een aantrekkelijk lage fiscale bijtelling van 20%.

New Ford FiestaSYNC en navigatie zonder meerprijs
Net als alle overige uitvoeringen binnen de Fiesta-serie wordt ook de Titanium X tot nader order zonder meerprijs voorzien van het geavanceerde SYNC connectiviteitssysteem en een geïntegreerd navigatiesysteem. Met Ford SYNC inclusief spraakbesturing en AppLink kunnen Ford-rijders hun smartphones en een groot aantal apps via spraak activeren, zonder hun handen van het stuur te halen. SYNC combineert optimaal bedieningsgemak met maximale veiligheid. De normale prijs van deze opties is €900,-.

Zeer aantrekkelijk geprijsd Advanced Technology Pack met €1.650,- voordeel
Naast het gratis SYNC/navigatie-aanbod levert Ford ook een extra aantrekkelijk geprijsd Advanced Technology Pack. Dit uitgebreide pakket biedt aanvullend op SYNC en navigatie ook Active City Stop, een automatisch dimmende binnenspiegel, automatisch inschakelende dimlichten, cruise control, een regensensor, elektrisch inklapbare buitenspiegels met geïntegreerde instapverlichting, elektrische voorruitverwarming en parkeersensoren achter. Dit pakket kost tot nader order slechts €1.000,-. Het consumentenvoordeel bedraagt maar liefst €1.650,-. De stijlvolle en luxueuze Ford Fiesta Titanium X is per direct leverbaar bij de Nederlandse Ford-dealers. De vanafprijs van dit nieuwe topmodel binnen de Fiesta-range bedraagt €18.295,-.

Geef een antwoord