Opel

Tien trailers met gloednieuwe Opel-modellen naar De Kuip

LaVoitureopelFeyenoord5Met het overhandigen van de sleutels en papieren van een fors aantal gloednieuwe Opel-modellen heeft de hoofdsponsor van Feyenoord weer een uitdagende logistieke klus geklaard. Op dinsdag 1 juli ontving het grootste deel van de Feyenoord-selectie, de technische staf, directie en personeel de door hen samengestelde auto’s en de bescheiden die daarbij horen. In totaal ging het dit keer om bijna negentig Opel-modellen, variërend van de compacte Corsa tot en met de gracieuze Cascada. Dit komt neer op een vloot waarvoor ter transport ongeveer tien trailers dienen te worden ingezet.

Exact een jaar geleden ging de vierjarige verbintenis in, die Opel Nederland overeen kwam met eredivisieclub Feyenoord. Onderdeel van dit contract is dat Opel voorziet in de mobiliteitsbehoefte van de club. Dit betekent dat er jaarlijks enkele tientallen Opel-modellen aan de diverse groepen medewerkers van de club worden verstrekt. Naast de genoemde modellen en de veelgevraagde Insignia, zijn dat bijvoorbeeld de Astra, de Zafira, de Mokka en de bedrijfswagens Movano en Vivaro, die vooral ingezet worden om te voorzien in de vervoersbehoefte van Feyenoords geroemde jeugdopleiding.

Vrijwel de voltallige Feyenoord-selectie beschikt vanaf heden weer over de meest recente versies van Opels ‘line-up’. Dit met uitzondering van de Feyenoord-spelers die met Oranje in Brazilië strijden om het wereldkampioenschap voetbal. Zij ontvangen hun verkozen Opel-modellen bij terugkomst in Nederland. In de hoop dat dit niet eerder dan 14 juli is…

Geef een reactie