Renault

Renault komt deze zomer met de nieuwe Trafic

LaVoitureRenaultTrafic2Renault komt deze zomer met een nieuwe Trafic. Het interieur is ontworpen als een verlengstuk van het kantoor. De cabine van de Renault Trafic bevat allerlei slimme systemen om telefoon, tablet of laptop binnen handbereik te houden. Allemaal zaken om het leven van de professional te vereenvoudigen. Met een verbruik vanaf 5,7 l/100 km* combineert het nieuwe motoren aanbod zuinigheid en kracht (tot 340 Nm koppel en 140 pk vermogen).

LaVoitureRenaultTrafic3Professionals zien hun verbruik dalen met 1 l/100 km* in vergelijking met de vorige generatie Renault Trafic, hetgeen neerkomt op een kostenbesparing van zo’n € 1.000** excl. BTW over drie jaar. De laadruimte wordt bij de nieuwe Trafic aanzienlijk vergroot. Deze biedt met 4,15 m in de L2 uitvoering (lange wielbasis) de grootste laadlengte op de markt en heeft de bekende ‘kubusvorm’ met rechte zijwanden die zo gewaardeerd worden door de gebruikers van de huidige Trafic.

De nieuwe Renault Trafic wordt gebouwd in Sandouville. Renault heeft drie fabrieken in Frankrijk die gezamenlijk alle bedrijfswagens produceren.

Geef een reactie