Renault

De nieuwe Renault Koleos

De nieuwe Renault Koleos – die onthuld werd op de Autoshow van Beijing in 2016 en inmiddels te koop is in Australië, de Golfstaten en een aantal landen in Azië en Zuid-Amerika – is vanaf nu in Nederland verkrijgbaar.

De D-segment SUV combineert een robuuste en assertieve styling met de verfijning, het raffinement en het comfort van een grote sedan, inclusief:

  • Verfijnd interieur met een overvloed aan ruimte
  • Een van de ruimste interieurs in zijn klasse dankzij lengte van 4,67 meter en wielbasis van 2,71 meter
  • Beproefde 4×4-technologie
  • Terreinvaardigheid dankzij ruime bodemspeling
  • Optimale connectiviteit via R-LINK 2 multimediasysteem

De nieuwe Koleos is na de Talisman, Talisman Estate en Espace het vierde topmodel van Renault in Europa en de derde crossover na de Captur en Kadjar. Het is tevens de vijfde Renault die leverbaar is in de uitvoering INITIALE PARIS, waarin het beste van Renault wordt vertegenwoordigd op het gebied van elegantie, comfort en uitrusting.

Verder wordt de nieuwe Koleos geleverd met beproefde motoren en technieken, met keuze uit twee diesels die naar wens gekoppeld zijn aan een X-Tronic automatische transmissie of handbediende versnellingsbak.

“De nieuwe Koleos voltooit de styling-renaissance van Renault die in 2012 met de Clio begon. Als ontwerper was het de uitdaging om een SUV te creëren die niet alleen elegant maar ook dynamisch en modern is. Om dat te bereiken, hebben we de traditionele kenmerken van een SUV gecombineerd met krachtige horizontale lijnen, gespierde flanken en een grote bodemvrijheid. De Koleos straalt innerlijke kracht uit. Het is een volbloed SUV en een volbloed Renault.”
Laurens van den Acker – Senior Vice President, Corporate Design

Geef een antwoord