Renault

Twee updates voor Renault Clio

Zuinig en gul gaan samen in de Renault Clio. Renault introduceert voor dit model een extra zuinige benzinemotor en een nieuwe uitvoering met maximale luxe. De nieuwe Energy TCe 90 Eco2 benzinemotor in de Renault Clio Hatchback verbruikt slechts 4,4 l/100 km; de CO2-emissie is 97 g/km.

Limited
Ook nieuw voor de Clio is de Limited-uitvoering. Anders dan deze naam doet vermoeden is het een auto met bijna onbegrensde luxe. Zo biedt hij onder meer airconditioning, multimedia- en navigatiesysteem met 7” touchscreen, parkeersensoren, lichtmetalen 16” wielen, mistlampen vóór, privacy glass en speciale “Limited”-interieurbekleding. De Limited-uitvoering is leverbaar met benzine- en dieselmotoren, als zowel Renault Clio als de Renault Clio Estate.

Geef een antwoord