Renault

Renault introduceert Clio Série Limitée Night & Day

RENAULT CLIO IV BERLINE 5 PORTES (B98) - PHASE 1De Renault Clio Hatchback en Estate zijn per direct leverbaar in de speciale uitvoering Série Limitée Night & Day. Deze speciale uitvoering kenmerkt zich door diverse grijze elementen in het interieur en exterieur en bovendien profiteert de klant van 975 euro voordeel aan uitrusting. De Renault Clio Série Limitée Night & Day is leverbaar voor prijzen vanaf 16.590 euro (incl. BTW & BPM).

B98_TECHNO_MAJ_INTER_E2_COTE_PASSAGER_GRIS_CLIM_MANUELLEDe Clio Série Limitée Night & Day krijgt van Renault standaard de populairste opties mee zoals een met leder bekleed stuurwiel, mistlampen vóór, parkeersensoren achter, privacy glass en chromen raamstrips. Voor een speciale uitstraling zijn diverse elementen uitgevoerd in het grijs, zoals de lichtmetalen 16-inchwielen en diverse interieur- en exterieur-elementen.

Renault levert de Night & Day standaard in de kleur Blanc Glacier. De kleuren Gris Cassiopee en Noir Etoile staan op de optielijst. Verder is de Clio uit te breiden met het multimedia- en navigatiesysteem R-Link en een achteruitrijcamera. Voor de Clio Estate Energy TCe 90 zijn de lichtmetalen 17-inchwielen in de kleur ‘Drenalic Gris’ leverbaar.

B98_TECHNO_3_4_AVD_E2_TECHNOFEEL_BLANC_GLACIERjpgMotorisering en prijs
De klant heeft keuze uit twee zuinige motoren die beide voorzien zijn van Stop & Start technologie: De ENERGY TCe 90 benzinemotor, of de ENERGY dCi 90 dieselmotor. De ENERGY dCi 90 dieselmotor komt in aanmerking voor de gereduceerde fiscale bijtelling van 14% bij zakelijk gebruik en de ENERGY TCe 90 voor 20%. De Renault Clio Hatchback Série Limitée Night & Day met benzinemotor is leverbaar voor prijzen vanaf 16.590 euro (inclusief BTW en BPM). De meerprijs voor de dieselmotor is € 2.500 en de Clio Estate heeft een meerprijs van precies 1.000 euro.

Geef een reactie