Renault

Herwers Groep verkozen tot Renault Dealer of the Year 2013

DOTY2013_HERWERS_headerDe Herwers Groep heeft de titel Renault Dealer of the Year 2013 in de wacht gesleept. Een prestatie van formaat, want de Gelderse dealer kwam ook al als winnaar uit de bus in 2013 (DOTY 2012), 2012 (DOTY 2011) en 2011 (Renault Global Quality Award 2010). De tweede plaats in de verkiezing is voor een andere dealer in Gelderland. Dat is Segerink & Wolbers. Autobedrijf Hans Jongerius B.V. heeft de ‘Runner Up’ trofee gewonnen.

Voor de Dealer of the Year-awards tellen de sales- en aftersalesactiviteiten, de kwaliteit van serviceverlening, de klanttevredenheid en de rentabiliteit allemaal mee voor de einduitslag. De Herwers Groep heeft Renault-vestigingen in Hengelo, Doetinchem, Neede en Zevenaar en operators in Doesburg, Zelhem en Aalten. Het bedrijf werd in 2013 en 2012 ook al verkozen tot Dealer of the Year en het jaar daarvoor was de Herwers Groep eerste bij de Global Quality Awards, de voorloper van Dealer of the Year-verkiezing.

Constant hoge kwaliteit
De winnaars van de Dealer of the Year-verkiezing krijgen de onderscheiding uitgereikt tijdens een feestelijke ceremonie die plaats vindt op 4 april a.s. in het Renault Technocentre in Parijs. De winnaar krijgt van Renault een personeelsfeest aangeboden en bovendien krijgen alle medewerkers een cadeau.

Stimuleren
Met de Dealer of the Year-verkiezing stimuleert Renault zijn dealers wereldwijd om nóg beter te presteren. Op zes prestatie-indicatoren, zoals klanttevredenheid, zijn alle dealers in 2013 maandelijks beoordeeld. Tien procent van de beoordelingscriteria is lokaal georiënteerd, om rekening te houden met de verschillende omstandigheden in de diverse landen. De overige 90 procent is wereldwijd hetzelfde. De beoordelingsperiode loopt van 1 januari tot en met 31 december. Het doel van de Dealer of the Year-verkiezing is het verhogen van de klanttevredenheid en het verbeteren van de winstgevendheid.

Geef een antwoord