Renault

Nieuwe Renault Trafic onthuld

RENAULT TRAFIC (X82) - PHASE 1In 1980 werd de Renault Trafic gelanceerd als opvolger van de niet minder beroemde Renault Estafette. Wereldwijd zijn er inmiddels meer dan 1,6 miljoen auto’s van verkocht. De nieuwe Trafic zal dit jaar in een vijftigtal landen op de markt worden gebracht. De buitenkant van de Trafic is compleet nieuw. De voorkant heeft de duidelijke, nieuwe merkidentiteit van Renault designer Laurens van den Acker gekregen, met het vergrote en verticaal geplaatste logo en heeft een krachtige, dynamische uitstraling met langgerekte, expressieve koplampen. De voorruit is schuiner geplaatst waardoor deze een duidelijke scheiding vormt tussen bestuurdersruimte en motorkap. De auto oogt sportiever door de scherpere lijnen. Ook de bekende robuustheid en het gebruiksgemak dat klanten van een Trafic verwachten, zijn behouden met de brede, beschermende voorbumper.

RENAULT TRAFIC (X82) - PHASE 1Bij de nieuwe Trafic heeft Renault al zijn bedrijfswagenervaring ingezet om een echte ‘Van à vivre’ aan te bieden. Deze nieuwe bedrijfswagen is dan ook modern en comfortabel en voldoet aan de behoefte van de zakelijke gebruiker zodat deze het maximale uit het professionele gebruik van de wagen kan halen.

De nieuwe Renault Trafic wordt maatwerk dankzij de grote diversiteit van het gamma. Hij is leverbaar in bijna 70 versies, 2 hoogtes, 2 lengtes, maar ook als gesloten bestel, dubbele cabine, platform cabine en als personenvervoervariant. Bovendien zijn er zeer veel ombouwmogelijkheden voor de nieuwe Trafic, die door onze erkende partner-carrosseriebedrijven worden verzorgd.

RENAULT TRAFIC (X82) - PHASE 1 De nieuwe Renault Trafic rijdt soepel en zuinig met het nieuwe aanbod gedownsizede turbomotoren. Ze zijn gebaseerd op de nieuwste 1.6 dCi die door Renault is ontwikkeld en beschikken over de beste technologie om zuiniger te rijden zonder dat dit ten koste gaat van het rijcomfort. De 1.6 dCi motor is verkrijgbaar in 2 varianten: een enkele turbo met variabele geometrie die voor een besparing van meer dan 1 liter/100 km zorgt en een twin turbo die zelfs onder de grens van 6 l/100 km* duikt. Deze motoren bieden een pittig acceleratievermogen en meer koppel in de lage toerentalgebieden om vlot weg te kunnen rijden, zelfs als de auto beladen is.

RENAULT TRAFIC (X82) - PHASE 1De nieuwe Renault Trafic is ontwikkeld door de bedrijfswagenspecialisten van Renault. Hij profiteert van de knowhow en expertise van zo’n 1.800 mannen en vrouwen in de fabriek van Sandouville, een fabriek die tot nu toe gespecialiseerd was in de productie van luxe personenauto’s. Dankzij een investering van 230 miljoen euro is de fabriek van Sandouville meer dan klaar voor de productie van de nieuwe Trafic.

Geef een reactie