Porsche

Unieke inruilactie Porsche trekt in ruim een week 10.000 deelnemers

LaVoiturePorscheinruil1Sinds 3 maart hebben ruim 10.000 Nederlanders via www.porsche.nl/blindtrade hun eigen auto blind ingezet als ruilmiddel voor een nieuwe Porsche. Voor veel Nederlanders geldt het bezit van een Porsche als een jongens- of meisjesdroom.  Het verlangen en vertrouwen in Porsche gaat zo ver dat nieuwe modellen vaak al ongezien verkocht worden. Dit was voor Porsche aanleiding om de Blind Trade in het leven te roepen. Een actie waarbij de eigen auto (maximaal 7 jaar oud) wordt ingezet als ruilmiddel voor een gloednieuwe Porsche. Met wie Porsche daadwerkelijk van sleutels wisselt, hangt onder meer af van de motivatie – hoe origineler hoe beter.

LaVoiturePorscheinruil210.000 inruilers

Het vereist lef om de eigen auto in te zetten als ruilmiddel voor een gloednieuwe auto waarvan tot nu toe alleen bekend is dat het een Porsche is. Hoewel er tot en met 21 maart steeds meer details worden onthuld, is het model nog steeds onbekend. Dat heeft ruim 10.000 Nederlanders er niet van weerhouden hun eigen auto in te zetten als ruilmiddel. Opvallend daarbij is dat de Duitse premium merken ruim vertegenwoordigd zijn. De totale waarde van de tot nu toe aangeboden auto’s bedraagt ruim 84,75 miljoen euro. Voor dat bedrag kun je  bijvoorbeeld zo’n 15.000 Porsche Bikes RX of ruim 300 huizen (op basis van de gemiddelde woningwaarde in Nederland) kopen.

Zaterdag 22 maart 2014, 23.59 uur
Deelnemen aan de Porsche Blind Trade kan nog tot en met zaterdag 22 maart. Om precies 23.59 uur sluit de inschrijving. Direct hierna worden alle inzendingen beoordeeld. Op 31 maart aanstaande levert de winnaar zijn/haar huidige auto in en krijgt vervolgens de sleutels van de nieuwe Porsche overhandigd.

Geef een antwoord