Seat

Sophie Polkamp’s designs voor SEAT Mii by MANGO ontwerpwedstrijd gereed

LavoitureSeatMii1Recent riepen SEAT en MANGO ‘fashionistas’ van over de hele wereld op om deel te nemen aan de internationale SEAT Mii by MANGO ontwerpwedstrijd. Met als doel een trendy tassenset te ontwerpen die deel gaat uitmaken van de uitrusting van de exclusieve SEAT Mii by Mango. De Nederlandse Mii by MANGO-ambassadrice Sophie Polkamp heeft nu haar designs voltooid en ingediend. Haar meest recente inspanningen zijn te volgen in de derde video die nu is uitgebracht.

LavoitureSeatMii4Oud-hockeyinternational en Olympisch kampioene Sophie Polkamp heeft een passie voor mode en hoopt binnenkort haar bachelorsdiploma te halen bij het Amsterdam Fashion Institute. Als Nederlandse SEAT Mii by MANGO-ambassadrice gaf ze zich op voor de ontwerpwedstrijd en in de eerste en tweede video was reeds te zien hoe zij inspiratie opdeed voor haar eigen designs. Afgelopen week voltooide ze haar ontwerpen voor een make-up tasje en een schoenentas, waarbij Sophie zich liet inspireren door de nude tinten van de SEAT Mii by MANGO en de natuurprint-trend die tegenwoordig helemaal hot is. Haar verrichtingen zijn te bekijken via de derde en laatste video die SEAT nu heeft uitgebracht.

LavoitureSeatMii2Sophie heeft haar designs inmiddels ingediend, waarmee ze meedingt naar dé hoofdprijs in de ontwerpwedstrijd: een splinternieuwe Mii by MANGO. Mochten Sophie’s ontwerpen door de internationale jury worden gekozen, dan zullen de tassen daadwerkelijk in productie worden genomen en ontvangen de eerste 1.000 kopers van een SEAT Mii by MANGO wereldwijd ze als onderdeel van de exclusieve standaarduitrusting.

LavoitureSeatMii5Deelname nog open
Deelnemen aan de SEAT Mii by Mango ontwerpwedstrijd kan via de Facebook-pagina van SEAT, waar tevens alle informatie over de SEAT Mii by MANGO designwedstrijd te vinden is. Op 4 maart sluit de inzending, waarna op 24 maart de internationale winnaar van de contest én de gloednieuwe Mii by MANGO bekend wordt gemaakt, evenals de vijf winnaars van een MANGO-cheque ter waarde van €500,-.Geef een antwoord