Seat

SEAT 20V20 studiemodel bekroond met internationale designprijs

De SEAT 20V20 conceptauto (wat staat voor Vision 2020) is onderscheiden met een internationaal felbegeerde designonderscheiding. Het studiemodel, dat eerder dit jaar werd onthuld tijdens de Autosalon van Genève, is tijdens de Automotive Brand Contest designwedstrijd uitgeroepen tot beste conceptauto van 2015.

De Automotive Brand Contest is de belangrijkste designwedstrijd binnen de internationale auto-industrie. Een vakjury, bestaande uit autojournalisten, vertegenwoordigers van universiteiten en designexperts, koos de SEAT 20V20 tot winnaar in de categorie ‘Conceptauto’s’.
SEAT-20V20_5
SEAT staat synoniem voor een krachtig en verfijnd design. Actuele modellen als de Leon en Ibiza zijn daar het levende bewijs van. De jury van de Automotive Brand Contest prees met name die designkenmerken van SEAT. Als enige internationale designwedstrijd voor automerken wordt er binnen de auto-industrie veel waarde gehecht aan het oordeel van de jury. Andere categorieën waarin de jury prijzen toekende waren ‘Interieur’, ‘Merkdesign’, en ‘Toekomst, Onderdelen & Mobiliteit’.

De onderscheiding wordt op 15 september – de eerste persdag van de Frankfurt International Motor Show (IAA) 2015 – aan SEAT uitgereikt.

SEAT-20V20_3

One thought on “SEAT 20V20 studiemodel bekroond met internationale designprijs

Geef een reactie