Ford

Ford start innovatieve ‘EcoSport Live!’ campagne met YouTube-concert

Ford_EcoSport_10Ford Motor Company start op 26 februari a.s. haar innovatieve EcoSport Live! campagne met een YouTube concert van 10 aanstormende, Europese muziektalenten. Tijdens het concert, dat zal worden gepresenteerd door de Britse radio- en televisiester Sarah-Jane Crawford, treden tien veelbelovende acts op. Het evenement vindt plaats in Barcelona op 26 februari a.s. en begint om 21.00 uur. De optredens van talenten als Celine Cairo, Mickael Miro, Nina Zilli en Natalie McCool worden live uitgezonden op Spotify en direct gestreamd via het YouTube-kanaal van Ford Europa.

Ford_EcoSport_07

Het event is geïnspireerd door het innovatieve Ford SYNC met AppLink waarmee gebruikers tijdens het rijden door middel van spraak hun apps, waaronder die van Spotify, Hotels.com, Radioplayer en Audioteka, kunnen bedienen. De EcoSport is de eerste Europese Ford die met deze technologie is uitgerust.

“Wij kijken reikhalzend uit naar ‘EcoSport Live!’,” aldus Roelant de Waard, vicepresident, Marketing, Sales and Service bij Ford Europa. “Een concert met tien van de grootste muzikale talenten dat iedereen online kan meebeleven is een fantastische manier om het startsein te geven voor de introductie van onze nieuwe compacte SUV met SYNC AppLink”.

Ford_EcoSport_09

Een groeiend aantal serviceproviders in Europa heeft al toegezegd dat zij hun apps geschikt zullen maken voor Ford SYNC AppLink. De line-up van artiesten die zullen optreden in de Esferic aan het Plaza Dante, Montjuic, Barcelona bestaat onder meer uit:

Nederland: Celine Cairo, singer-songwriter
Frankrijk: Mickael Miro, singer-songwriter
Duitsland: Hello Gravity, vierkoppige indie-popband
Italië: Nina Zilli, soul-popdiva
Ierland: Delorentos, vierkoppige alternative-rockband
VK: Natalie McCool, singer-songwriter

De Ford EcoSport is de nieuwe compacte SUV van Ford die in de tweede helft van 2014 in Nederland zal worden geïntroduceerd.

Geef een reactie