Ford

Ford Fiesta 1.0 PowerShift nu ook als complete Style

New-Ford-Fiesta-13Ford levert de Fiesta 1.0 EcoBoost PowerShift nu ook als complete en aantrekkelijk geprijsde Style. Deze 74kW (100pk) sterke Fiesta 1.0 EcoBoost vormt samen met de geavanceerde PowerShift-zestrapsautomaat met dubbele koppeling een uiterst soepele en krachtige aandrijflijn die hoge prestaties levert tegen een lage CO2 -uitstoot van 114 g/km* en een laag brandstofverbruik van 4,9 I/100km*.

Nu ook leverbaar als complete 5-deurs Style
Naast de luxueuze Titanium is de Fiesta 1.0 EcoBoost PowerShift nu ook leverbaar als complete Style. Deze rijk uitgeruste Fiesta beschikt onder meer over airconditioning, een audiosysteem met radio/CD/MP3-speler, een AUX- en USB-aansluiting, een in hoogte verstelbare bestuurdersstoel en het geavanceerde Ford MyKey, waarmee met een unieke sleutel een maximum snelheid en bepaalde andere restricties kunnen worden ingesteld om veilig rijden te bevorderen. De Fiesta Style beschikt verder over zaken als ABS, EBA, ESP, 7 airbags, Hill Start Assist, elektrisch bedienbare voorportierramen, centrale portiervergrendeling met afstandsbediening, elektrisch verstel- en verwarmbare buitenspiegels en Ford Easyfuel.

Technology Pack met navigatie en SYNC voor slechts € 495,-
De Fiesta Style is leverbaar met een zeer aantrekkelijk geprijsd Technology Pack. Voor een meerprijs van slechts 495,- biedt dit pakket een geïntegreerd navigatiesysteem met 5-inch kleurenscherm en SYNC, het geavanceerde connectiviteitssysteem van Ford.

New-Ford-Fiesta-1520% fiscale bijtelling
Belangrijk voor zakelijke rijders is dat ook deze Fiesta, vanwege zijn lage gemiddelde CO2-uitstoot van 114 g/km*, in aanmerking komt voor de lage fiscale bijtelling van 20%.

De Ford Fiesta 1.0 EcoBoost PowerShift Style is per direct te bestellen bij de Nederlandse Ford dealers en heeft een vanafprijs van €18.070,-. De vijfdeurs versie heeft een meerprijs van €500,-. Snelle beslissers kunnen tot nader order gebruik maken van een inruilpremie van €1.000,-.

*)Alle vermelde verbruikscijfers zijn in overeenstemming met richtlijn 93/116/EG. De verbruikscijfers zijn berekend volgens de testcyclus die wordt gebruikt voor de officiële uitlaatgasemissiemetingen. Voorts zijn de op de www.ford.nl vermelde verbruikscijfers in overeenstemming met bijlage 3 van het Besluit etikettering energieverbruik personenauto’s van 3 november 2000. De cijfers met betrekking tot het brandstofverbruik van een voertuig kunnen verschillen van de cijfers die zijn verkregen in de testprocedure, afhankelijk van rijtechniek, weg- en verkeersomstandigheden, omgevingsfactoren en de staat van het voertuig. In geval van twijfel dient u contact op te nemen met uw Ford dealer.

Geef een antwoord