Lexus

Nieuwe Lexus RX 450h

De nieuwe – 4e generatie – Lexus RX 450h doet zijn naam eer aan als icoon op het gebied van premium hybride autorijden. De nieuwe RX 450h biedt een ongekende combinatie van rijkarakteristiek, verbruik, comfort en veiligheid. Samen met een ‘class-leading’ standaarduitrusting, een onovertroffen serviceniveau en een prijs vanaf 69.990 euro (per 1 januari 2016) is de Lexus RX 450h een ongekend aanbod in het premium SUV-segment.

30-Lexus-RX-122015De Lexus RX is sinds de lancering van de eerste generatie in 1998 uitgegroeid tot de bestverkochte Lexus wereldwijd. De populaire SUV wordt vooral geprezen om zijn veelzijdigheid, hoge rijcomfort en tijdloze design.

35-Lexus-RX-122015Onderscheidend design
De geheel nieuwe Lexus RX maakt in alle opzichten een grote stap voorwaarts. Hij zet de toon op het gebied van efficiency en onderscheidt zich meer dan ooit in het premium SUV-segment. Het model volgt de designtaal die kenmerkend is voor alle nieuwe Lexus-modellen, zoals de IS, NX en RC. De ontwerpstijl is gedurfd en onderscheidend dankzij de scherpe lijnen, de geprononceerde wielkasten en opvallende elementen als het ‘floating roof’, een Lexus primeur.

24-Lexus-RX-122015
Uiteraard is de nieuwe Lexus RX ook uitgerust met de ‘spindle’ grille, de gewaagde voorgrille waaraan elke nieuwe Lexus te herkennen is. Samen met de scherpe L-vormige Triple LED koplampen en sequentiële knipperlichten maakt de Lexus RX hiermee een uiterst krachtig statement.

33-Lexus-RX-122015

One thought on “Nieuwe Lexus RX 450h

Geef een antwoord