Ferrari

Ferrari Monza SP2 uitgeroepen tot Mooiste Supercar van 2018

Tijdens het 34e Paris Festival Automobille International is de Ferrari Monza SP2 door een jury van specialisten uitgeroepen tot ‘Mooiste Supercar van 2018’. De prestigieuze onderscheiding werd uitgereikt tijdens een ceremonie in het Hotel National des Invalides in Parijs, in het bijzijn van ruim 600 gasten, waaronder vele bekende gezichten uit de automobielindustrie en mediawereld.

Samen met de Monza SP1 is de Ferrari Monza SP2 het eerste wapenfeit van het nieuwe Icona-concept, dat is geïnspireerd op de meest tot de verbeelding sprekende raceauto’s van Ferrari uit de jaren vijftig. De Monza SP2 is Ferrari’s moderne interpretatie van een glorieuze, tijdloze stijl die wordt gecombineerd met geavanceerde technologieën en topprestaties.


Puur design
De designers van het Ferrari Style Centre tekenden voor een design dat zo puur is, met zulke elegante, minimalistische vormen, dat de auto met een enkele pennenstreek ontworpen zou kunnen worden. De extreme styling van de meer recente circuitauto’s van Ferrari heeft ditmaal plaatsgemaakt voor uitzonderlijk pure, minimalistische lijnen. Niet eerder sprak een auto zo tot de verbeelding. Dit is een auto die is ontworpen om zijn bestuurder pure rijbeleving en rijplezier te bieden. Een ervaring die een totale eenheid tussen mens en machine creëert.

Geef een antwoord