Maserati

Maserati presenteert modeljaar 2019 programma op Salon van Brussel

Van 18 tot 27 januari presenteert Maserati in Paleis 7 van de Brussels Expo zijn modeljaar 2019-programma. Highlights daarin zijn de Levante met tal van nieuwe stylingdetails, waaronder een nieuw vormgegeven voorzijde. Een meer ergonomische transmissiepook is voor alle modellen nieuw. Daarnaast zijn er nieuwe opties (wielen, kleuren, ledertypes) en technologische verbeteringen (geoptimaliseerd MTC en infotainmentsysteem en standaard IVC op de Levante). De iconische Maserati GranTurismo met zijn 460 pk sterke V8 wordt eveneens tentoongesteld.

Modeljaar 2019 updates
De gehele modeljaar 2019-reeks wordt op de stand van Maserati getoond tijdens de komende editie van Het Salon van Brussel. De Ghibli, Levante en Quattroporte zijn voorzien van de laatste updates, waaronder een nieuwe transmissiepook die het schakelen nog intuïtiever laat verlopen.

Het MTC en het infotainmentsysteem werden eveneens geoptimaliseerd bij alle drie de modellen, met nieuwe graphics en nieuwe bedieningselementen voor de klimaatregeling. Ook is vanaf nu tegen meerprijs de lederen bekleding ‘Pieno Fiore’ leverbaar, die bekendstaat om zijn natuurlijke en zachte structuur en zijn unieke karakter. Deze bekleding is leverbaar in drie kleuren voor de Ghibli, de Quattroporte en de Levante: zwart, rood en bruin. Maserati biedt tevens twee nieuwe hoogglans interieurafwerkingen aan voor de Ghibli en de Quattroporte en drie voor de Levante.


Er zijn nu tien exterieurkleuren leverbaar voor de Quattroporte en elf voor de Ghibli en de Levante, waaronder de geheel nieuwe kleur donkerblauw Blu Nobile.

Ook werden er optische wijzigingen aan de Quattroporte GranSport doorgevoerd, waaronder skirts die specifiek voor dit model zijn ontwikkeld en een dynamisch ogende grille. De collectie lichtmetalen velgen die leverbaar is voor de Ghibli, Quattroporte en Levante, is uitgebreid tot vijf nieuwe varianten in de maten 20 en 21 inch: één voor de Ghibli en twee voor zowel de Quattroporte als de Levante.

De recent geïntroduceerde Nerissimo Edition krijgt eveneens een update voor het modeljaar 2019. Hij is nu verkrijgbaar met een groter aantal exterieurkleuren en bij deze uitvoering worden zwarte elementen gecombineerd met een donkere afwerking van de LED koplampen, achterlichten en uitlaatsierstukken, details in de kleur Black Chrome en nieuwe wielen in een donkere kleur.

GranTurismo Sport
Maserati toont in Brussel tevens zijn iconische Maserati GranTurismo. De GranTurismo Sport is voorzien van een atmosferische V8 met een inhoud van 4,7 liter en een vermogen van 338 kW / 460 pk bij 7.000 tpm alsmede een koppel van 520 Nm bij 4.750 tpm. De V8 is gekoppeld aan een automatische transmissie van ZF. Deze aandrijflijn stelt de GranTurismo Sport in staat om in slechts 4,8 seconden van 0 naar 100 km/u te accelereren, de topsnelheid bedraagt 299 km/u.

Geef een antwoord