Maserati

Herstructurering Maserati verkooporganisatie: Nederland onderdeel van Maserati West Europe

Met ingang van 1 januari 2018 heeft Maserati zijn internationale distributienetwerk geherstructureerd. Als gevolg van de nieuwe organisatiestructuur is Maserati West Europe per die datum verantwoordelijk voor de verkoop-, marketing- en serviceactiviteiten van het merk in Nederland.

In de nieuwe structuur is Maserati West Europe verantwoordelijk voor de activiteiten van Maserati in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Spanje en Portugal. Patrice Duclos is recent benoemd tot nieuw hoofd van de Maserati West Europe-organisatie, waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Parijs. Bram Vanhengel is als Country Manager Benelux verantwoordelijk voor de dagelijkse activiteiten van Maserati in ons land, Quentin Muneret neemt als After Sales Manager de serviceactiviteiten van het merk op zich. Momenteel is het Benelux-kantoor van Maserati West Europe nog gevestigd in Mechelen (België), maar met ingang van 1 februari 2018 neemt de onderneming zijn intrek in het Automotive Media Centre in Zellik, nabij Brussel.

Maserati wordt in Nederland vertegenwoordigd door vier verkoop- en servicedealers: Louwman Exclusive (Utrecht), Driessen Maserati (Eindhoven), Munsterhuis Sportscars (Hengelo) en RAC Maserati (Rotterdam). Daarnaast wordt het merk voor aftersales ondersteund door twee servicedealers: Kroymans (Hilversum) en Franco Auto (Kwintsheul).

Geef een antwoord