Mazda

Vernieuwde Mazda6: nu in de showroom

Het nieuwe topmodel van Mazda, de vernieuwde Mazda6, staat vanaf nu in de showrooms in Nederland voor een prijs die begint bij € 36.990,-.

Met deze introductie is het meest prestigieuze model van Mazda aanzienlijk meer premium geworden nu hij standaard van veel meer opties is voorzien dan voorheen. Voorbeelden daarvan zijn o.a. navigatie, een head-up display met projectie op de voorruit, LED verlichting (vóór en achter), stoel- & stuurverwarming, climate controle in twee zones en een achteruitrijcamera. Op het gebied van veiligheid geldt hetzelfde, ook daar zijn vanaf nu zaken als adaptieve bochtenverlichting ALH, High Beam Control, Traffic Sign Recognition, Lane Keep Assist, Blind Spot Monitoring, Smart Brake Support en Mazda Radar Cruise Control standaard op elke Mazda6.

Met de introductie van de vernieuwde Mazda6 heeft Mazda in Nederland de namen van de verschillende uitvoeringen van elk model aangepast. Om de stap naar premium goed tot uiting te laten komen zijn de uitrustingsniveaus S, TS, TS+ en GT-M verdwenen en hebben plaats gemaakt voor de Essence met een viertal ‘Choices’. De meest luxe uitvoering is de Signature met SKYACTIV-G 165, die alles biedt wat er mogelijk is op dit model, voor een rijklaarprijs van € 44.240,-.

Geef een antwoord