Volkswagen

Sportieve R-Line styling voor Volkswagen Polo

De nieuwe Volkswagen Polo is voortaan ook leverbaar met sportieve R-Line exterieur- en interieurpakketten. De fraaie R-line styling maakt de compacte Volkswagen niet alleen extra sportief, maar doet dat ook tegen een aantrekkelijke prijs.

Het R-Line exterieurpakket onderstreept de sportiviteit van de Polo om te beginnen met de dynamisch gestylde R-line bumpers, een R-Line grille en dakspoiler. De fraaie details als de R-Line zijdorpels en diverse R-line logo’s maken de sportieve looks compleet. Het pakket is leverbaar op de Comfortline (Business) en de Highline en heeft een vanafprijs van € 584.

R-Line exterieur én interieur
Speciaal voor de Polo Highline is een extra uitgebreid R-Line pakket beschikbaar. Dit pakket biedt niet alleen de R-Line exterieurstyling, maar ook fraaie ‘Sebring’ 16 inch lichtmetalen velgen én een speciaal R-Line interieur dat ondermeer is voorzien van een zwarte dakhemel en sportieve R-Line bekleding Carbon Flag/Art Velours. Het multifunctionele en met leder beklede R-Line sportstuur is een lust voor het oog en ligt heerlijk in de hand. Bij de versies met DSG-transmissie is het stuur bovendien uitgevoerd met schakelpaddels.

De sportiviteit zit hem ook in de details: de pedalen zijn van aluminium en diverse interieurdelen zijn afgewerkt met R-Line decorlijsten ‘Dark Diamond Flag’. Het uitgebreide ‘R-Line exterieur- en interieurpakket’ voor de Polo Highline is er voor € 1.711. Voor de geringe meerprijs van € 518 is dit pakket uit te bereiden met 17 inch lichtmetalen velgen ‘Bonneville’.

Geef een antwoord