Audi

Vallei Auto Groep Veenendaal voor tweede jaar op rij Audi Dealer van het Jaar

Vallei Auto Groep uit Veenendaal heeft een unieke prestatie geleverd door voor het tweede jaar op rij uitgeroepen te worden tot Audi Dealer van het Jaar. Vallei Auto Groep heeft de onderscheiding door Audi Nederland vooral te danken aan zeer goede scores op het gebied van sales en klanttevredenheid.

Ieder jaar weer organiseert Audi de Audi Dealer van het Jaar verkiezing. Het doel daarvan is om alle dealers te stimuleren de lat steeds hoger te leggen. Het aantal verkopen is een belangrijk criterium, maar de focus ligt op verdere kwaliteitsverbetering en, in het verlengde daarvan, op klanttevredenheid. Omdat dit ook een belangrijke factor voor de merkentrouw is, monitort Onderzoeksbureau TNS NIPO de mate van klanttevredenheid van Audi-rijders continu. Klanten van Audi kunnen hun dealer daarbij een algemeen rapportcijfer geven en ze kunnen zich uitspreken over specifieke aspecten van de dienstverlening van zowel de afdelingen verkoop als after sales. Op basis van de waarderingscijfers stelt TNS NIPO voor elke dealer een klanttevredenheidsrapport op.

Voor de tweede keer op rij: Vallei Auto Groep op 1

Audi-dealers die met hun rapportcijfers boven het (hoge) landsgemiddelde scoren, krijgen de eervolle titel ‘Audi Excellent Dealer’ opgespeld. De hoofdprijs, de Audi Dealer van het Jaar-titel, gaat naar de dealer die binnen deze selecte groep de hoogste scores op het gebied van sales en klanttevredenheid wist te halen. Dit jaar was dat Vallei Auto Groep. Daarmee is het de tweede keer op rij dat de Audi-dealer uit Veenendaal de titel in de wacht wist te slepen. Het bedrijf scoorde buitengewoon goed op alle belangrijke punten. Klanten brachten hun waardering voor het bedrijf tot uiting in een zeer hoog overall rapportcijfer en daarbij gaven ze aan zeer tevreden te zijn over de kwaliteit van onder meer reparaties.

Een consequente, stijgende lijn

Jan Willem Mauritz, Manager After Sales van Vallei Auto Groep: “Dealer van het Jaar is een prestatie van zowel sales als aftersales. Met een topteam zijn we daartoe in staat gebleken die prijs te prolongeren. Extra trots zijn we ook omdat we tevens voor de 2e keer de Monaco Incentive hebben gewonnen! Een belangrijke prijs die bedoeld is om de aftersales nog verder te stimuleren op het gebied van kwaliteit en klanttevredenheid.” Hoe dit allemaal is gelukt? “Door continu vooruit te blijven kijken wat er in de markt gaat gebeuren, welke wensen onze klanten (gaan) hebben en vervolgens daar onze mensen op te inspireren. Dus niet alleen de ‘voorsprong door techniek’, maar ook de voorsprong door onze mensen. Dát is ons succes!”

Remco van Laar, Manager Sales van Vallei Auto Groep: “In 2015 en 2016 waren we trots op onze Audi Excellent Dealer-titel en in 2017 ontvingen we de ultieme bekroning met de onderscheiding Audi Dealer van het Jaar. We hebben besloten om dat hoge kwaliteitsniveau vast te houden, niet voor onszelf, maar voor onze klanten, want daar doen we het voor. Juist daarom zijn we zo blij met deze prijs: we zijn niet alleen aan de top gekomen, maar we laten onze klanten ook zien dat we in staat zijn om jaar in jaar uit optimaal te presteren. En we beloven dat we daar iedere dag weer werk van zullen maken. Op naar de hattrick!”

Geef een antwoord