Volkswagen

Volkswagen Bedrijfswagens toont maatwerk op De Groene Sector Vakbeurs

Volkswagen Bedrijfswagens is prominent aanwezig op De Groene Sector Vakbeurs, van 9 tot en met 11 januari in de Evenementenhal Hardenberg. Op deze grote Nederlandse beurs voor groentechniek toont het merk de Crafter Kipper en Amarok Aventura, ware professionals voor deze sector.

De Groene Sector Vakbeurs is de afgelopen 18 jaar uitgegroeid tot hét kennis- en netwerkmoment voor de groene branche. Voor Volkswagen Bedrijfswagens is de vakbeurs bij uitstek de gelegenheid om bezoekers te adviseren over maatwerkoplossingen ten behoeve van groenvoorziening. Met het brede modelprogramma als uitgangspunt biedt Volkswagen Bedrijfswagens voor deze sector tal van ombouw-, sales- en servicemogelijkheden.

Als voorbeeld toont Volkswagen Bedrijfswagens de Crafter Kipper in Hardenberg, een uitvoering die is ontwikkeld door en vóór professionals en die bij uitstek geschikt is in de groene sector/ landbouw en groenvoorziening branche. Op basis van de Crafter chassiscabine – leverbaar als enkel- en dubbelcabine – wordt het chassis door opbouwspecialist Van den Born Carrosserie turn-key omgebouwd tot een ARBO-gecertificeerde kipper. Net als Volkswagen Bedrijfswagens is Van den Born marktleider in het kippersegment.

Ook de Volkswagen Amarok die in Hardenberg is te zien, is sinds zijn introductie erg geliefd bij professionals in de groensector. Volkswagen Bedrijfswagens toont op de vakbeurs de Amarok Aventura, de meest luxueuze versie van de pick-up. De Amarok combineert een krachtig design, een robuuste constructie en het comfort van een personenwagen. Daarmee is het de ideale partner voor professionals die zwaar werk verzetten. De Amarok beschikt over een 3.0 TDI V6-motor met een vermogen van 120kW/163 pk tot 165 kW/224 pk. De optionele 4MOTION vierwielaandrijving biedt grip onder alle omstandigheden inclusief op onverharde wegen. Niet voor niets is de Volkswagen Amarok onderscheiden met de prestigieuze ‘International Pick-up Award 2018’.

Op de stand van Volkswagen Bedrijfswagens geven specialisten bezoekers informatie over zaken als financieringsmogelijkheden, alle ombouw- en maatwerkmogelijkheden en de 7 Servicebeloften om ondernemers mobiel te houden.

Geef een antwoord