Ford

Europees debuut nieuwe Ford EcoSport, Mustang en Tourneo Custom tijdens IAA Frankfurt

Ford presenteerde op de Autosalon van Frankfurt 2017 voor het eerst de nieuwe Ford Mustang, EcoSport en de Tourneo Custom. Het Ford nieuws in Frankfurt belichaamt de diversiteit van de modellen van het bedrijf in Europa: een meer gestroomlijnde, krachtigere versie van de legendarische Mustang, een sterkere en meer comfortabele versie van de compacte EcoSport SUV en een veelzijdigere en eersteklas Tourneo Custom met acht of negen zitplaatsen behoren tot het assortiment.

Het uitgebreide nieuwe Ford Fiesta-assortiment, waaronder de Fiesta Active-crossover en de Fiesta ST die vanaf volgend jaar verkrijgbaar zijn, wordt tentoongesteld naast de exclusieve Ford GT ’67 Heritage Edition, in een unieke kleurstelling met rode en witte strepen als eerbetoon aan de winnende GT40 Mark IV-raceauto op Le Mans in 1967.

Geef een antwoord