Lexus

Lexus IS 300h: groene zuinigheidsprimeur voor Hertz Autoverhuur

Lexus maakt voortaan deel uit van het aanbod van Hertz Autoverhuur, een primeur. Het autoverhuurbedrijf voegt de Lexus IS 300h toe aan Hertz Minilease, zakelijke of privé autohuur van 30 dagen of meer. Verder is Lexus’ hybride sedan ‘First Choice’ op de nieuwe verhuurlocatie op de luchthaven Schiphol.

Met de Lexus IS 300h beschikt de Hertz-vloot over een efficiënte premium hybride high performance sedan. De Lexus staat als beste premium benzine-sedan genoteerd in de ‘Top 10 Zuinige auto’s’ die de ANWB en Natuur & Milieu op basis van praktijkverbruik samenstellen. Hertz-klanten kunnen het comfort en gemak van volledig elektrisch rijden ervaren zónder dat de auto dient te worden opgeladen met een snoer en stekker. Tevens kunnen ze op vrijblijvende wijze kennismaken met Lexus’ befaamde Craftsmanship en de luxe van Lexus ervaren.

Geef een antwoord