Lexus

Lexus geeft prijzen vernieuwde GS én GS F vrij

Lexus heeft de onlangs grondig vernieuwde Lexus GS geprijsd, inclusief het absolute topmodel, de Lexus GS F. De GS is leverbaar voor prijzen die beginnen bij 46.795 euro voor de uiterst efficiënte GS 300h. De prijslijst van de GS 450h begint bij 61.795 euro. De high performance GS F levert de Lexus dealer ten slotte vanaf 155.474 euro.
06_Lexus-GS-F-112015
De Lexus GS kent een nieuw exterieurdesign en een hoogwaardig chique interieur. De opvallendste vernieuwingen aan de buitenkant zijn de nieuwe Bi-LED koplampen, de gerestylde bumpers en de nieuwe 18- dan wel 19-inch lichtmetalen velgen. Het ruime interieur is verbeterd met onder meer een groter, en daardoor beter afleesbaar, display in het instrumentarium en mooiere ‘graphics’ voor het 12,3-inch kleurendisplay in het midden van het dashboard.

02_Lexus-GS-112015

One thought on “Lexus geeft prijzen vernieuwde GS én GS F vrij

Geef een antwoord