Audi

Gemaskerde limousine voor gemaskerde superheld

De nieuwe Audi A8 was, in camouflage, al even in Los Angeles te zien. Acteur Tom Holland werd in de luxelimousine naar de Hollywood-première van ‘Spider-Man: Homecoming’ gechauffeerd. Hij speelt de hoofdrol van Peter Parker / Spider-Man in de superheldenfilm. Collega’s Robert Downey Jr. en Jon Favreau arriveerden op de rode loper in een zwarte Audi R8 Spyder.

Normaal gesproken camoufleert het Technical Development-team van Audi zijn geheime prototypes met een speciale plakfolie met daarop zwart-witte patronen. Voor deze gelegenheid heeft Audi Design echter een nieuwe camouflagefolie ontworpen in Spider-Man-design. De traditionele spiraalpatronen zijn aangepast, zodat ze op spinnenwebben lijken. Daarbij is de nieuwe Audi A8 ‘besprenkelt’ met Spider-Man-logo’s en natuurlijk de bekende Audi-ringen.

Onthulling nieuwe A8: 11 juli
De ongecamoufleerde A8 wordt op 11 juli officieel aan het publiek voorgesteld tijdens de Audi Summit  in Barcelona. Bioscoopgangers kunnen voor die tijd alvast een glimp opvangen van de grote sedan. In Spider-Man: Homecoming is de Audi A8 al gedeeltelijk van de voorkant en van de zijkant te zien. Bovendien wordt in de film de Audi AI Traffic Jam Pilot gedemonstreerd als het personage Happy Hogan (Jon Favreau) zijn handen van het stuur haalt tijdens een rit met Peter Parker (Tom Holland). Audi AI Traffic Jam Pilot stelt de Audi A8 in staat om in bepaalde situaties volledig autonoom te rijden.

Spider-Man: Homecoming, met daarin de nieuwe Audi A8, is vanaf juli wereldwijd te zien in bioscopen.

Geef een antwoord