Audi

Audi brengt Voorsprong door Techniek tot uiting tijdens CES 2016

Audi geeft van 6 tot en met 8 januari 2016 acte de présence op de International Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas. Het merk presenteert voor de zesde maal op rij zijn nieuwste technologieën en modellen, op een stand waarop licht de boventoon voert. Aansluitend aan de persconferentie op 6 januari kunnen bezoekers van de show tijdens de Audi Tech Talk in discussie met technologie-experts van Audi.

ces150064_medium

Tijdens de persconferentie, die op woensdag 6 januari plaatsvindt, richt Audi de spots op de nieuwste technische ontwikkelingen van het merk. Ricky Hudi, hoofd elektronica-ontwikkeling, en Scott Keogh, President van Audi of America, laten de nieuwste trends, technologieën en producten de revue passeren op het gebied van infotainment & Audi connect, bediening en schermen, elektrificatie en verlichtingstechnologie. Aan de hand van een studiemodel en tal van technologie-displays biedt Audi in Las Vegas een kijkje in de toekomst van de auto, die meer dan ooit wordt bepaald door elektronica.

q7150065_medium

‘s Werelds grootste elektronicashow vormt voor Audi jaarlijks een belangrijk moment om de ontwikkelingen van het merk op dit gebied te presenteren. In 2011 was Audi de eerste autofabrikant die met een eigen stand op de CES was vertegenwoordigd.

ttc140140_medium

One thought on “Audi brengt Voorsprong door Techniek tot uiting tijdens CES 2016

Geef een reactie